Gürpınar: Tur operatörleri kaliteden taviz vermeyen tesisleri tercih eder

Gürpınar: Tur operatörleri kaliteden taviz vermeyen tesisleri tercih eder
Manavgat Çolaklı’da yer alan VON Hotels'in Genel Müdürü Süleyman Gürpınar, sektörü zor bir sezonun beklediğini ancak moral bozmaya da gerek olmadığını belirtti. Türkiye’nin yeri doldurulamayacak çok sayıda avantajı olan bir destinasyon olduğunu söyleyen Gürpınar, ''Bu dönemde operasyon ve hizmet kalitesinden taviz vermezsek, tur operatörleri tercihlerini ister istemez ülkemizden yana kullanacaktır.'' şeklinde konuştu.


Son dönemde sektörü etkileyen pek çok olumsuzluk olmasına rağmen moral bozmamak gerektiğini belirten Gürpınar, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“Çünkü Türkiye’nin alternatifi olmayan bir sürü avantajı var: Tarih, coğrafya, temalı oteller, kaliteli hizmet... İnanılmaz bir ülkeyiz. Antalya'da, 27 Avrupa ülkesinde var olan toplam 5 yıldızlı otel sayısından daha fazla 5 yıldızlı otelimiz var. Sektörün tüm temsilcilere neler yapılması gerektiğine dair tartışıyor. Benim düşüncem şu: Dik durmalıyız. 40- 45 milyar dolar olan turizm gelirimizi 175- 200 milyar dolara nasıl çıkarırız? Bunun yollarını belirlemeliyiz. Ne hedef belirlersek ona ulaşırız. Bundan en ufak şüpheniz olmasın.''

'MAYIS AYINDA YOĞUN SATIŞ OLACAK'

2016’nın mayıs ayında çok yoğun satış olacağını da sözlerine ekleyen Gürpınar, “Tüm otelci arkadaşlarımızın bu konuya önem vermesini istiyorum. Eğer dinamik satış ekibinizi destekler, operasyon ve hizmet kalitenizden taviz vermezseniz, operatörler ister istemez tercihini sizden yana kullanacaktır. Bunun için bu sene reklamınızı, pazarlamanızı, halkla ilişkilerinizi, yatırımınızı daha çok yapın. Korkmayın, çekinmeyin, geri durmayın. Biz Von Hotels olarak 2016 yılında çok ciddi bir pazarlama bütçesiyle fuarlara katılıyoruz ve bunu devam ettireceğiz.” diye konuştu. (Halil Öncü - Kemer)



Bu Haber 03.02.2016 - 14:06:50 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • bir soru 03.02.2016 - 05:22

    Suleyman beye cok kısa bir sorum olacak. gecen sezon 150 $ a sattıgınız odayı bu yıl 80-90 $ a satarken aynı miktarda kırmızı eti bu yıl da bufenize koyacakmısınız ?

  • yıldız güngül 03.02.2016 - 05:11

    Sn. GÜRPINAR Sizin çok güzel şeyler yapacağınıza inanıyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.