Göreme, en iyi otel değerlendirmelerine sahip destinasyon oldu

Göreme, en iyi otel değerlendirmelerine sahip destinasyon oldu
trivago, 2016 yılının "En İyi Reputasyona Sahip Şehirleri" listesini açıkladı. 190’dan fazla ülkeden şehirlerinin yer aldığı listede, en iyi otel değerlendirmelerine sahip destinasyon Göreme oldu.


Dünyanın en büyük otel arama motoru trivago, uluslararası destinasyonlarda yer alan otellerin kullanıcı değerlendermelerinde en yüksek puana sahip şehirleri açıkladı. Listeye göre Göreme otelleri tüm destinasyonlar içerisinde yüzde 88’lik ortalama memnuniyet puanı ile birinci oldu.

YÜZDE 88 MEMNUNİYET

trivago, 2016 yılının En İyi Reputasyona Sahip Şehirler listesini yayınladı. 190’dan fazla ülkenin şehirlerinin yer aldığı listede, en iyi otel değerlendirmelerine sahip destinasyon Göreme oldu. Destinasyonlarda yer alan otellerin ortalama değerlendirmelerinin sıralandığı listede, Göreme’de yer alan oteller genel değerlendirme sonuçlarından yüzde 88 memnuniyet derecesi alarak dünyada en iyi otel değerlendirmelerine sahip şehir oldu.

EN FAZLA ŞEHİR İTALYA'DAN

Sıralamada Göreme’nin ardından İtalya’nın Matera ve San Gimignano şehirleri geldi. 100 destinasyonluk listede en fazla şehir barındıran ülke 9 şehir ile İtalya olurken, Göreme’nin birinci olduğu listeye İstanbul da 90. sırada girdi.

 İLK 10'DA İSTANBUL'DAN OTEL VAR

Otel bazında misafir değerlendirmesi en yüksek otel Kamboçya’dan Shinta Mani Club oldu. En iyi değerlendirmeye sahip otellerin sıralandığı Top 10 listesine İstanbul’da yer alan Neorion oteli girdi. %96’lık positif değerlendirmeye sahip Neorion otel ilk 50 otel içerisinde yer alan tek Türk oteli oldu.

İŞTE ŞEHİRLERİN PUANLARI VE SIRALAMASI





Bu Haber 03.02.2016 - 11:41:01 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.