'Gönlümde hep Antalya'da bir otel sahibi olmak var'

'Gönlümde hep Antalya'da bir otel sahibi olmak var'
Murat Özyeğin, doğru yeri bulmaları durumunda Florence Nightingale Hastanelerini Antalya ile buluşturmak istediklerini açıkladı. Özyeğin "Bu arada gönlümüzde hep Antalya’da bir otel sahibi olmak da oldu. önümüzdeki dönemde böyle bir projemizde olabilir" dedi.


YÖRSİAD ( Yörük Sanayici ve İşadamları Derneği ) 2015 Faaliyet Yılı Nisan Ayı Olağan Toplantısı Porto Bello Otel’de gerçekleştirildi. YÖRSİAD üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantı öncesi bir kokteyl düzenlenirken, konuk konuşmacı olarak İstanbul’dan özel olarak gelen Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin, iş adamları ile bol bol sohbet ederek, görüş alışverişinde bulundu.

Toplantıya IGSİAD (Isparta Girişimci Sanayici İş Adamları Derneği  ) Başkanı Alper Bayhan, ANTİAD ( Antalya İş Adamları Derneği ) Başkan Yardımcısı Serkan Çobanoğlu, ANTGİAD (Antalya Genç İş Adamları Derneği  ) Başkanı Okan Keşçi, Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ulaş Yıldırım, Rus Sanat ve Kültür Derneği Başkanı İrina Balcı, DÖSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Fethi Kutluata, Fibabanka Akdeniz Bölge Müdürü Rüçhan İnan, Yörük İlbeyi Osman Gülmez’de katıldı. 

Özyeğin yaptığı konulmasında tecrübelerini ve iş hayatındaki gelişmeleri katılımcılar ile paylaştı. Toplantı sonrası YÖRSİAD üyeleri ile birlikte bir hatıra fotoğrafı çektiren Özyeğin’e Başkan Semih Beken tarafından bir YÖRSİAD rozeti takıldı. Toplantıda yeni üyeler Fırat Yücel, Funda Gülel,Huriye Beken, Kenan Yüce, Mehmet Başer ve Soner Tosun’a rozetleri konuk Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin tarafından takıldı.

BEKEN: ÖZEL SEKTÖRÜN ÖNEMİ BÜYÜK

YÖRSİAD Başkanı Semih Beken toplantıda yaptığı konuşmasında, yaptıkları ve yapacakları projeleri üyeler ile paylaşırken,  eğitime büyük önem veren bir dernek olduklarını belirterek konuk Özyeğin’in davetlerini kırmayıp geldikleri için teşekkürlerini sundu.  Özel sektörün önemine dikkat çeken Beken, “ Bugün Türkiye ileri bir konuma gelmiş ise, bu süreçte Özel sektörün önemi çok büyüktür. Türkiye'nin gelişmesinde, özel sektörde en önemli oyuncularından bir tanesi Fiba Holding'tir ”

ÖZYEĞİN: ANTALYA'YA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ

Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin kendilerini davet eden YÖRSİAD Başkanı Semih Beken ile tüm YÖRSİAD Yönetim Kurulu ve üyelerine teşekkür ederek, Fiba Holding olarak Antalya’ya bakış açılarını anlattı. 

Özyeğin “Fibabanka olarak Türkiye’de 70 adet olan şube sayınsın yedi şubesinin Antalya’da bulunuyor. Bu da bankacılık olarak Antalya’ya olan ilgimizi gösteriyor. Bunu daha geliştirmeye devam edeceğiz. Perakende markalarımız ile zaten Antalya’da yer alıyoruz. Gönlümüzde hep Antalya’da bir otel sahibi olmak var. Bugüne kadar kısmet olmadı ama hayırlısı ise belki önümüzdeki dönemde böyle bir projemizde olabilir. En büyük hedefimiz inşallah doğru yeri bulursak Florence Nightingale Hastanelerini Antalya ile buluşturmak olacak” dedi.  Halil Öncü-Antalya


Bu Haber 16.04.2015 - 11:27:30 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.