Goldcar Türkiye pazarına girdi, 5 havalimanında ofis açacak

Goldcar Türkiye pazarına girdi, 5 havalimanında ofis açacak
Araç kiralama firması Goldcar, İstanbul, Ankara, İzmir, Bodrum ve Antalya’daki havalimanlarında beş ofis açacak.



İspanya, Portekiz, İtalya, Fransa, Malta, Andorra, Fas, Yunanistan, Hırvatistan, Meksika, Romanya, Kıbrıs'ta faaliyet gösteren araç kiralama şirketi Goldcar, Türkiye pazarına gireceğini duyurdu. Firma ilk etapta İstanbul (Sabiha Gökçen Havalimanı), Ankara, İzmir, Bodrum ve Antalya’daki havalimanlarında açacağı beş ofisle hizmet verecek. Bu aşamanın ardından Türkiye’de büyümeye devam etmek isteyen firma, 2018 yılında farklı illerde de ofisler açmayı planlıyor.

''TÜRKİYE, BÜYÜME STRATEJİMİZİN ÖNEMLİ BİR PARÇASI''

Uluslararası büyüme planında popüler turistik destinasyonlara öncelik veren firmanın önümüzdeki döneme yönelik yatırım planlarında Türkiye'nin önemli bir yer tuttuğu belirtiliyor. Goldcar CEO’su Juan Carlos Azcona, ''Son yıllarda istikraklı bir büyüme stratejisi izliyoruz. Bu kapsamda açtığımız ofislerle pek çok yeni pazara adım attık. Türkiye de sahip olduğu rakipsiz potensiyelle büyüme stratejimizin önemli bir parçasıı oluşturuyor. Açacağımız beş ofisin Goldcar’ın globalleşme hedefine ulaşmasına katkı sağlayacağına eminim.'' ifadelerini kullandı.

TURİSTİK POTANSİYEL ETKİLİ OLDU

Firmanın Türk pazarına giriş kararı almasındaki en önemli etkenlerden biri, ülkenin dünya genelinde turistlerin en çok ziyaret ettiği altıncı ülke olması ve 2016’da 25 milyondan fazla turisti ağırlaması. Goldcar, avantajlı fiyatları ve her kategoride sunduğu zengin araç seçeneğiyle hem yerli turistlere hem de Türkiye’nin doğal ve tarihi zenginliklerini keşfetmek isteyen yabancı turistlere hitap ediyor.

Goldcar, Türkiye ile birlikte hizmet verdiği ülke sayısını 13’e, ofislerinin sayısını ise 90’a çıkarmayı hedefliyor.




Bu Haber 11.05.2017 - 16:08:32 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.