Geleceği dijitalde gördü, Google'ın seyahat bölümü başkanını transfer etti

Geleceği dijitalde gördü, Google'ın seyahat bölümü başkanını transfer etti
Almanya’nın pazar lideri TUI Travel önemli bir transfer gerçekleştirdi. Google’un seyahat bölümünün başındaki isim olan Dan Robb, dijital pazarlama direktörü olarak TUI Travel'a transfer oldu.

 
TurizmGüncel

Dan Robb’un 1 Haziran’dan itibaren şirketteki görevine başlayacağı belirtilirken, ana görevinin şirketin dijital ayağının güçlendirilmesi ve lider pozisyona yükseltilmesi olduğu ifade edildi.    

TUI Travel’ın Online Dağıtım Müdürü Nick Longman, şirketin modernizasyonu çerçevesinde dijital pazarlamanın anahtar unsurlardan biri olduğunu belirterek, bu alanda çok iyi isimlerle çalıştıklarını ve bunun da şirkete önemli fırsatlar yaratacağına inandıklarını kaydetti.

Konuyla ilgili olarak bir değerlendirme de Dan Robb’dan geldi. Dijital gelişim konusunda TUI Travel’ın heyecan verici bir çalışma içinde olduğunu belirten Robb, kendi tecrübeleri ile ekiptekilerin tecrübelerini birleştirmek için sabırsızlandığını ifade etti. 

Daha önce 7 yıl Associated News’te çalışan Dan Robb, son 9 yıldır Google’un seyahat biriminde görev yapıyordu. Dan Robb’un, Dijital stratejinin oluşturulması sürecinde şirketin CEO’su Peter Long ve Genel Müdür Johan Lundgren ile çok yakın çalışacağı belirtildi.
 


Bu Haber 28.03.2014 - 12:26:38 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.