FTI, Mısır'da yüzde 30'la pazar lideri oluyor

FTI, Mısır'da yüzde 30'la pazar lideri oluyor
Alman tur operatörü FTI, satışlarını yüzde 10 oranında arttırırken, kış sezonunda Mısır'a olan kapasitesini de genişletiyor.


TurizmGüncel

FTI tarafından yapılan açıklamada, rezervasyonlarda ve satış gelirlerinde yüzde 10 oranında artış kaydedildiği belirtildi. Şirketin CEO'su Dietmar Gunz, talebin tekrar yükselişe geçtiğini ve son çeyrekte güçlü satışların yaşanacağını ifade etti.

Açıklamada FTI'ın bu yaz kazanan destinasyonlarının Yunanistan, İspanya ve Türkiye olduğu belirtilirken, Amerika, Hint Okyanusu ve Umman taleplerinde de ciddi artışlar olduğu vurgulandı. Gunz, Mısır talebinin stabil seyrettiğini ancak Hurghada ve Marsa Alam'a rekor düzeyde talep aldıklarını kaydetti.

2014 – 15 kış sezonunda FTI'ın Kanarya Adaları'nda 4 oteli daha yönetimine katarak bu destinasyondaki otel sayısını 18'e, çalıştığı otel sayısını sayısını ise 400'e çıkaracağı açıklandı.

Mısır'daki otel kapasitesini 160'a çıkaran FTI'ın bu ülkede yüzde 30'luk payla pazar lideri olması bekleniyor. Gunz, 'Mısır'da çalıştığımız partnerlerimize en zor zamanlarında bile sırtımızı dönmedik. Güvenlik sıkıntıları azaldıkça, bu ülkeye kapasite arttırmaya devam edeceğiz' dedi.



Bu Haber 22.07.2014 - 12:29:44 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.