FTI Karadağ, Alltours Mayorka kapasitesini artırdı

FTI Karadağ, Alltours Mayorka kapasitesini artırdı
Almanya'nın önde gelen tur operatörlerinden FTI Karadağ, Alltours ise Mayorka kapasitesini arttırdı.


TurizmGüncel

Akdeniz çanağındaki pek çok destinasyonda süregiden sorunlar, Alman tur operatörlerini de farklı arayışlara itiyor. İnsanların tatil talebine yanıt üretmeye çalışan şirketler, yeni ürünleri piyasaya sürüyor.

Bunlardan biri de Almanya'nın önde gelen tur operatörlerinden FTI. Karadağ'a olan talep artışının farkına varan şirket, bu destinasyona dönük kapasitesini yüzde 50 orannda arttırmaya karar verdi. Şirket, Karadağ'da 18 tane 4 ve 5 yıldızlı oteli programına almış durumda. FTI Paket Tur Müdürü Sven Schikarsky, "Karadağ, bizim için büyük bir potansiyel barındıran stratejik bir pazar. Bu destinasyona olan talep, 2012 yılından bu yana üçe katlandı." değerlendirmesini yapıyor.

Alternatif arayışı içinde olan bir diğer tur operatörü ise Alltours. Mayorka'ya dönük charter kapasitesini artırma kararı alan şirket, mart-nisan ayları arasında Germania Hava Yolları ile Düseldorf'tan Mayorka'ya 7 tane full ek charter devreye sokmuş durumda. Alltours ayrıca, aynı tarihlerde Kanarya Adalarına'da ek seferler düzenleyecek.


Bu Haber 04.02.2016 - 13:32:57 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.