FTI Group, Meeting Point Global ile online otel fiyatlama dönemine geçiyor

FTI Group, Meeting Point Global ile online otel fiyatlama dönemine geçiyor
FTI Group'un bir iştiraki olan Meeting Point International, Meeting Point şirketlerinin 20. üyesi Meeting Point Global'in 20 Eylül 2016 tarihi itibari ile kurulduğunu duyurdu.


Meeting Point Global, 1 Aralık tarihinden itibaren grubun tüm dinamik fiyatlandırılan otel odası envanterini, Meeting Point International şemsiyesi altında topluyor olacak. Limited şirket olarak kurulan grubun yeni üyesi, Dubai'deki tüm turizm mercileri tarafından tam olarak yetkilendirilmiş şekilde faaliyet göstererek,  FTI Group’un tüm dinamik fiyatlandırılan otel kontratlarından sorumlu olacak. Özellikle günümüzde online satış kanallarında en fazla kullanılan dinamik fiyatlandırma; otelin doluluk oranına ve pazarın arz ve talep dengesine göre canlı olarak yapılmakta ve eş zamanlı olarak online satış portallerinde satışa sunulmakta.

JOUNY: LİDER SATIŞ PLATFORMU OLMAYI HEDEFLİYOR
 
Meeting Point International'ın CEO'su Roula Jouny, Meeting Point Global'in kurulması ile ilgili olarak "Meeting Point Global; otellerden direkt, kanal yönetimi, extranet, yatak bankaları ve diğer otel oda tedarikçilerinden aldığımız tüm dinamik oda fiyatları için lider bir satış platformu olmayı hedefliyor. Şirketin portföyümüze katılmış olmasından dolayı son derece mutluyuz" dedi. Jouny, Meeting Point Global’in, FTI Group ve grubun bünyesinde olmayan müşterilerinin dünyanın farklı kaynak destinasyonlarından sağlanacak dinamik fiyatlı otel oda envanteri ile büyümesini sürdüreceğini ifade etti.

MEETING POINT INTERNATIONAL YILDA 4 MİLYON MÜŞTERİYE HİZMET VERİYOR
 
2009 yılında, Bavyera Eyaleti'nin  başkenti Münih'te, FTI Group'un bir iştiraki olarak kurulan Meeting Point International, o tarihten bu yana 19 ülkede 44 farklı konumda FTI Group'un tek yetkili destinasyon yönetim şirketi olarak başarılı şekilde faaliyet gösteriyor. Yer hizmetleri, turlar, konaklama  hizmeti, ulaştırma, araç kiralama, gemi seyahati, grup ve kişiye özel programlara kadar çeşitli hizmetleri ile Meeting Point International, yılda 4 milyondan fazla turiste hizmet veriyor.

''BİZİM BAŞARIMIZ MÜŞTERİNİN BAŞARISINDAN GEÇİYOR''
 
Roula Jouny ayrıca, "Tam donanımlı şirketlerimiz ve eşsiz altyapımız 200’den fazla B2B müşterisine, doğru otel odasına doğru zamanda ve doğru fiyatta ulaşma imkanı tanıyor. Bu ulaşılabilirlik, müşterilerimize proaktif ve reaktif olarak, dijital dünyamız üzerinden destinasyonlarımızdaki otel odalarına en hızlı şekilde ulaşma şansı veriyor. Bizim başarımız, müşterilerimizin başarısından doğuyor. Müşterilerimizle yürütmekte olduğumuz yakın çalışma modelimiz sayesinde, kendilerine özgü iş modelleri içerisinde nelere ihtiyaçları olduğunu doğru belirleyebiliyoruz. Böylelikle ihtiyaçlarına cevap veren en iyi servisi onlara sağlayabiliyoruz. Bu yeteneğimizle gurur duyuyoruz” açıklamasında bulundu.
 
Meeting Point Global, FTI Group şirketlerine, sayısız tur operatörlerine ve yatak bankalarına, tüm küresel destinasyonlardan uygun anlaşmalar ile dinamik fiyatlanan otel odalarına ulaşma imkanı tanıyacak. Meeting Point Global’ın dinamik fiyatlanan otel odaları, şu an tüm Meeting Point International B2B müşterileri için ulaşılabilir durumda olan Meeting Point satış platformu üzerinden de sunuluyor olacak.
 
Meeting Point International Hakkında
 
Meeting Point International, Almanya'nın Münih kentinde 2009 yılında FTI Group iştiraki olarak kurulmuş bir destinasyon yönetim şirketidir (DMC). Meeting Point International; yatak bankası Youtravel, turizm endüstrisinde en gelişmiş otomasyon sistemlerini geliştirmek üzerine odaklanan yazılım geliştirme şirketi Project Beagle ve 7 ülkede 38 oteli ile hızlı bir büyüme gösteren LABRANDA Hotels  & Resorts gibi 44 farklı konumda 20 kurulu destinasyon yönetim şirketini (DMC) kapsayan, kurulduğu günden itibaren kısa sürede dünya çapında büyüklüğe kavuşan bir şirket. Meeting Point International; konaklama, transfer, tur, bölge gezileri, VIP tedavi ve MICE (toplantı, teşvik, kongre ve organizasyon) gibi sayısız ürün ve hizmet portfolyosu ile kaliteli bir hizmet sunmayı kendine misyon edinmiştir.


Bu Haber 26.10.2016 - 09:33:08 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.