Four Seasons Hotel Sultanahmet, Avrupa'nın en iyi oteli seçildi

Four Seasons Hotel Sultanahmet, Avrupa'nın en iyi oteli seçildi
Four Seasons Hotel Sultanahmet, dünyanın en prestijli seyahat dergilerinden Travel + Leisure tarafından bir kez daha “Avrupa’nın En İyi Küçük Şehir Oteli**” seçildi.

 
Amerika’nın seçkin seyahat dergilerinden Travel + Leisure’ın bu yıl 19.sunu düzenlediği okuyucu oylamasının ödülleri 24 Temmuz gecesi New York’ta Genel Yayın Yönetmeni, Nancy Novogrod ve Başkan Yardımcısı Jay Meyer evsahipliğinde yapılan bir törende sahiplerini buldu. Törende, oteli Halkla İlişkiler Direktörü Sibel Benli temsil etti.
 
Otel, havalimanı, destinasyon ve cruise gibi farklı kategorilerde dünyanın “en iyi”lerini belirlemeyi hedefleyen anketin sonucuna göre, Four Seasons Hotel Sultanahmet, Avrupa’nın tanınmış otellerini geride bırakarak Avrupa birinciliğine layık görüldü. Four Seasons, bu kategoride Türkiye’den listeye girmeyi başaran tek otel markası oldu. Otelin geçmiş yıllarda aynı kategoride birçok ödülü bulunuyor ve bu ikinci birinciğili.
 
Sonuçların, tamamen okuyucuların deneyimlerini baz alarak verdikleri oylar ile belirlendiği bu ödüllerde, her otel fiziksel özelliğinin yanı sıra; servis, restoran, yiyecek/içecek kalitesi ve lokasyon kriterleri açısından detaylı bir değerlendirmeye tâbi tutuluyor. Four Seasons Hotel Sultanahmet  95.15 puan alarak Avrupa’daki küçük şehir otelleri arasında en yüksek skoru elde etti. Otel, bu skor ile En İyi 100 Otel listesinde 18.sırada yer aldı. 
 
Four Seasons Hotel Sultanahmet’in Genel Müdürü Michael Purtill, böyle bir ödüle sahip olmanın gurur ve mutluluğunu çalışanlarının başarısıyla bütünleştirerek, “en büyük sırrımız ve güç kaynağımız, çalışanlarımızın kişiliği, eğitimi ve misafirlere olan yaklaşımları.  Four Seasons’ın temeli; kalite, hizmet, kültür ve marka değerleri üzerine kurulmuştur”  dedi.
 


Bu Haber 14.08.2014 - 15:59:24 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.