Firuz Bağlıkaya UKTAŞ yönetim kurulu başkanlığına seçildi

Firuz Bağlıkaya UKTAŞ yönetim kurulu başkanlığına seçildi
Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nın işletmecisi UKTAŞ’ın olağan genel kurulu yapıldı. Genel kurulda TÜRSAB'ı temsil eden Firuz Bağlıkaya şirketin yönetim kurulu başkanlığına seçildi.


Türkiye'de kongre turizminin mihenk taşı olarak kabul edilen Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nın işletmecisi olan UKTAŞ'ın (Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı Tesisleri İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi) Olağan Genel Kurulu 10 Mayıs 2018 Perşembe günü İstanbul'da yapıldı.



Genel Kurul'da TÜRSAB'ı temsil eden Başkan Firuz Bağlıkaya, UKTAŞ Yönetim Kurulu Başkanlığına, DÖSİMM Genel Müdürü Murat Usta ise yönetim kurulu başkan yardımcılığına seçildi.

Genel Kurul sonrası devir teslim töreninde konuşan TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nın anlam ve öneminin farkında olduklarını belirterek, "Lütfi Kırdar’da seyahat acentalarımızla kucaklaşan bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz. Bundan sonra Lütfi Kırdar’ın kapıları tüm seyahat acentalarımıza sonuna kadar açık olacak" dedi.


Bu Haber 11.05.2018 - 16:16:25 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.