Firuz Bağlıkaya TÜRSAB başkanlığı için resmen aday oldu

Firuz Bağlıkaya TÜRSAB başkanlığı için resmen aday oldu
DETUR Turizm Şirketi CEO’su Firuz Bağlıkaya, Aralık ayında yapılacak olan Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) 22’inci genel kurulunda başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Daha önce adaylıklarını açıklayan Başaran Ulusoy ve Emin Çakmak ile birlikte kurumdaki aday sayısı da üçe yükselmiş oldu.


Detur CEO'su Firuz Bağlıkaya, yaptığı bir açıklama ile TÜRSAB Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı. Yapılan açıklamada, "TÜRSAB Yeniden - Değişim Başlıyor" motosuyla yola çıkan ve liderliğini Firuz Bağlıkaya'nın yaptığı hareketin yeni bir vizyonla yola çıktığı belirtildi.

‘Birlikten Kuvvet Doğacak’ sloganıyla seçim çalışmalarını yürüten Firuz Bağlıkaya, TÜRSAB’ın tüm seyahat acentelerinin hizmetinde olacağını ve hep birlikte çok daha saygın bir TÜRSAB inşa edeceklerini söyledi.

 'ŞEFFALIK, KURUMSALLIK VE KAZANÇ ÖN PLANDA OLACAK'

Firuz Bağlıkaya Başkanlık adaylığıyla ilgili açıklamasında TÜRSAB’ın eski saygınlığını ve güvenilirliğini tekrar kazanması gerektiğini vurguladı. En önem verdikleri konuların başında şeffaf, kurumsal ve acentelere kazanç getiren bir TÜRSAB’ın olduğunu belirten Bağlıkaya, tek adam sisteminin değiştirilerek kurumu modern bir yapıya kavuşturmayı hedeflediklerini kaydetti. Bağlıkaya sözlerini şöyle sürdürdü:

"TÜRSAB’ı daha saygın, demokratik, her hareketin hukuki bir dayanak noktası olduğu bir kurum haline getirmek için çalışacağız. Tartışan, fikir üreten, kendini geliştiren ve sürekli doğru olanın peşinde olan bir TÜRSAB’ı yeniden oluşturacağız. Bizim için acenteleri dinlemek ve hızlı çözüm üretmek önemli. Artık eski zihniyetler değişmeli, çağa ayak uyduracak şekilde yenilenmelerin gerçekleşeceği bir yapı hedefliyoruz. Turizm İhtisas Mahkemeleri’nin kurulması, acentelere destekleri artırmak, farklı kurum ve kuruluşların acentelere karşı açtığı savaşı sona erdirmek ve haksız rekabeti ortadan kaldırmak için güçlerimizi birleştireceğiz. "

HAYAL DEĞİL PROJE

Firuz Bağlıkaya, acenteleri her dalda uluslararası meslektaşlarıyla daha fazla bir araya getirerek yeni iş imkanları ve kazanç alanları oluşturacaklarını, devletin ilgili tüm kademeleriyle daha etkili ilişkiler kuracaklarını ve ortak projeler geliştireceklerini vurguladı.

Bağlıkaya, sektörün en önemli unsuru olan acenteleri derinden etkileyecek ve acenteciliği tekrar ayağa kaldıracak, eğitim desteğinden iletişime, akaryakıt tasarrufundan toplu reklam alımına, onlarca somut projenin hazır olduğunu belirterek,  "Hayallerle değil, projelerimizle geliyoruz. Hepimizi bol kazançlı, adaletli ve güzel günler bekliyor." dedi


Bu Haber 24.08.2015 - 14:11:55 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Mehmet Güneş 26.08.2015 - 12:33

    Sayın İsmet Badem... Eğer düşündüğüm Sn.İsmet Badem iseniz sizle bir anlaşma yapalım.Biz basketbol yorumculuğu yapmayalım siz de yazılarınızı ve yorumlarınızı bildiğiniz ya da fikir sahibi olduğunuz konularda yazın.

  • Saygılarımızla 26.08.2015 - 10:30

    http:www.turizmguncel.comhaberistetursabadayifiruzbaglikayaninelestirileriprojelerivehedeflerih24534.html Bence bu haberi okuyun ve değişimden yana olun bir kere bu memlekette

  • ugur hacıalıoglu 25.08.2015 - 04:44

    sevgili mehmet guneş bey kardeşim neden bukadar heycanlandınız Heycalanın ınsanların arkasından bılmeden bilmiş gibide yapma heycanlanın bu bırazda kaybtbenın heycanı.TURSAB YENIDEN DEGIŞIM BAŞLIYOR Hadı sene gel

  • Ahmet PARK 25.08.2015 - 01:32

    Boşa hayal görmeyin arkadaşlar.Başaran bey köyüne bilet almadan kimse direksiyon başına geçemez. Türsaba aday olan değerli arkadaşlarımıza sormak istiyorum.Yıllardır Türkiye Çevre Eğitim Vakfının ( mavi bayrak diyelim ) başkanlığını yapan Türsab temsilcisi kimdir ? Vakıf tüzüğüne göre 1.derece imza yetkisi olması gerekirken Tursabın yönetim kurulunda bile olmayan kişiler nasıl oluyorda bu makamlarda imza atıyor ? Bu güne kadar Vakıf menfaatleri için konuşmadım. Artık yeter.Daha neler çıkar bir araştırsanız. İşte vakıf senedi Madde 7. Tüzel kişi üyeler Vakıf’ta birinci derecede imzaya yetkili bir kişi tarafından temsil edilir. Bu kişinin adı vakıf üyeliği esnasında tüzel kuruluş tarafından vakfa resmen bildirilir ve kuruluştaki görevi devam ettiği müddetçe değiştirilemez. Görevin son bulması halinde kişinin üyeliği otomatikman düşer ve üye kuruluş, yeni temsilcisini bildirir. Gerçek kişi üyelerin Vakıfta bizzat kenilerinin bulunması şarttır. Vekil veya halef tayini geçerli değildir.

  • Hulya Topuz 25.08.2015 - 12:49

    Çok sevindik. Dürüstlüğü, ileri görüşlülüğü ve kalitesiyle farkı ortada bir beyefeni kenisi. Firuz Beye gönülden başarılar.

  • 88 25.08.2015 - 10:53

    Kararınızın tüm camiamıza hayırlı olmasını dilerim... TURSAB ı bilen bir başkan adayının aday olması çok sevindirici ve seçildiğinizde icraatlarınızın kısa sürede başarı ile hayata geçeceğini inanıyorum Umarım Aralık ayında sizi yeni başkan olarak tebrik edebiliriz... Bol Şanslar ... Başarılar

  • turizmdebuaksam 25.08.2015 - 07:40

    Çok doğru bir karar verdiniz, Türkiye her zaman koltuğa bağımlı insanlar yüzünden kaybetti, yolunuz açık olsun.

  • Hakan Eren 25.08.2015 - 02:06

    Kutlarım Firuz bey de demek ki TURSAB da birşeylerin yoluna girmesi için değişimin şart olduğunun farkına varmış ki Aday olmuş kenisini canı gönülden kutlarım yolu açık olsun Camiamız için hayırlı olsun 32 yıllık Turizm hayatımın yarısından fazla dönemdir o koltukta oturan şahıs ta bir zahmet yol versin yeni beyinler yeni simalar yeni ekiplere ne hikmetse gelen bu ülkede Koltuğa yapışıyor bizler size o koltukları emanet veriyoruz o yüzden 2 yılda bir gel buraya demek için neden şimdi 4 yıla çıkartıyor beyefeni anlamak mümkün değil Firuz beye Başarılar dilerim...

  • Nasih DEMİR 24.08.2015 - 06:02

    Başarılar dilerim, kazanan TÜRSAB olsun, meslek birliğimizin bayrağını daha yukarılara dikebilecek her bileği her oluşumu her çabayı aşağı doğru çekmek yerine , saygı duymak şans vermek ve desteklemek lazım bu tarz farklılıkları

  • İsmet Badem 24.08.2015 - 05:47

    Mehmet Güneş. Ne çok düşündürücü görüşlerin varmış. Emin Çakmakı tek favori göstermene düşündürücü.

  • Mehmet Güneş 24.08.2015 - 04:27

    1Firuz Bağlıkayayı tebrik etmekle beraber beyanlarının tamamının diğer aday Emin Çakmakdan alıntı olduğunu görmek düşündürücü.Keşke yaratıcı olabilseydi 2Firuz Bağlıkaya 2 dönem Türsabda Genel Sekreterlik yaparken çok mu farklıydı durum.Madem memnun değildi neden 2 dönem de 2.Başkanlık yaptı.Ayrıca bu projeleri neden gerçekleştirmedi.Haydi diyelim birinci dönem olmadı.Neden hala ısrarla o koltukta oturdu.Düşündürücü. 3Şu an itibariyle ibrenin Emin Çakmakdan yana olduğu aşikarken ve 3 adayın katılacağı bir seçimde seçilme ihtimalinin olmadığını bile bile Firuz Bağlıkaya neden aday oldu? Düşündürücü... 4Firuz Bağlıkayanın Başaran Ulusoy ile akrabalık ilişkisi ve seçimde ittifak yapacağı kulislerde konuşuluyor.Şu bir gerçek ya Başaran Ulusoy Firuz Bağlıkaya lehine adaylıktan çekilecek ya da Firuz Bağlıkaya Başaran Ulusoy lehine adaylıktan çekilecek.Üyelerin bu kadar saf olduğu mu düşünülüyor.Düşündürücü 5Firuz Bağlıkayanın ekibinde ETS Tur ve eski yönetim kurulu üyesi Nebil Çelebi var.Ersoy Ailesi ve Nebil Çelebi Başaran Ulusoyun da ortak olduğu Birlik Havacılıkın ortakları.Herkesin bildiği üzere bu şirket hac ve umre de pazarın hakim firması ve Atlas Jetin yani Ersoy Ailesinin koltuklarını pazarlıyor.Yüksek karlarla satılan koltuklar ortaklarına da büyük paralar kazandırıyor.Ne oldu da ortakların arası açıldı.Yoksa sizin de mi aklınıza danışıklı dövüş geliyor.Düşündürücü GENEL GÖRÜŞ : Emin Çakmak 2013 seçimlerinde 44 oy aldı. Başaran Ulusoy 56 oy aldı. Emin Çakmak oylarını korur. Muhalifler birbirinin aynısı diğer iki listeye sapma yapmaz. Ha Başaran Ulusoy Ha Firuz Bağlıkaya Ha Nebil Çelebi Ha Murat Ersoy..

  • Samet Kurnacı 24.08.2015 - 03:38

    Çok sevindik. Yeni bir şeyler olmalıydı artık. Başarılar Firuz Bey

  • Kemal Yelci 24.08.2015 - 03:18

    Sayın Firuz Bağlıkayaya başarılar. Adaylığı bizleri çok mutlu etti. Yolu açık olur inşallah.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.