Firuz Bağlıkaya: Tarih yazdık!

Firuz Bağlıkaya: Tarih yazdık!
TÜRSAB genel kurulunda yapılan oylamada 2 bin 200 oy alarak başkan seçilen Firuz Bağlıkaya, resmi sonuçların açıklanmasının ardından delegelere hitap etti.

 
TurizmGüncel

Saonuçların açıklanmasının ardından kürsüye çıkan Firuz Bağlıkaya, ‘Bu sonuca inanan, bu yarışta bizi yalnız bırakmayan tüm arkadaşlarıma sevgilerimi sunuyorum’ dedi.



EMİN ÇAKMAK’IN ULUSOY TEKLLİFİNE SERT TEPKİ

Emin Çakmak’ın dile getirdiği ‘Ulusoy’u onursal başkan yapalım’ önerisine sert cevap veren Bağlıkaya, ‘Onursal başkanlık konusu bu kürsüsünün malzemesi değildir. Malzeme yapmayın. Bir öneri verilecekse bu en yüksek oyu alan gruba düşer’ dedi. Emin Çakmak’ın ‘ensenizdeyiz’ minvalindeki konuşmasına da yanıt veren Bağlıkaya, ‘Daha bin yıl aday olmak istiyorsan ol. Burada 6-7 acente dişleri ve temenni konuşması yaptı ancak sizin konuşmanız ortalığı karıştırdı’ diyerek Çakmak’a sert çıktı.
 
Bağlıkaya konuşmasının devamında şunları söyledi:

TARİH YAZDIK’
 
''Öncelikle bir dönemi kapattık. TÜRSAB tarihinde bu kadar yüksek oy alan Başka bir yönetim olmadı. Önce sorunlarımızı çözceğiz. Bir çağı kapatıp yeni bir çağı açtık. Tarih yazdık. Tarih yazdık. Bugün bir şeyi değiştirdik, yarın her şeyi değiştireceğiz.


Bugün, yeniden Birlik olduğumuz ve kenetlendiğimiz bir gündür. Bugün, sandığın Değişim diye haykırdığı gündür. Artık değişim başladı.

Bize oy versin, vermesin; Genel Kurul’a katılarak oy kullanan tüm meslektaşlarıma, Divan Heyetine ve Emniyet güçlerimize bir kez daha teşekkür ediyor, seçime katılan diğer adayları ise centilmence tavırlarından dolayı tebrik ediyorum.''


Bu Haber 25.02.2018 - 18:56:39 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Acenteci 26.02.2018 - 01:43

    Tarih mi yazarsın yoksa tarih seni mi yazar bilemem,vukuat çok şimdi. Ama acente ve uçak bilet fiyatlarında online satış fiyatları arasında dengeyi çözemezsen tarih olacağının ya da hiç kimsenin başkanı olacağının garantsini veririm.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.