Finlandiya'da Alanya'yı bu güzeller tanıtıyor

Finlandiya'da Alanya'yı bu güzeller tanıtıyor
Finlandiya güzellik yarışmasının 10 finalisti içinden seçilen ‘Alanya Güzeli’ Rosa-Maria Ryyti, ülkesinde düzenlenen büyük finalde de birinci seçildi.


Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ile DETUR işbirliğinde Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle 3 yıldır düzenlenen “Miss Finland Final Öncesi Kampı” bu yıl da Alanya’da yapılmıştı. Alanya’nın tarihi ve doğal alanlarında çekimlere katılan 10 finalist Gazipaşa-Alanya Havalimanı’nda da katalog-video çekimlerinde yer almıştı. Finlandiyalı 10 güzeli Alanya kampı boyunca LIV Channel, Iltasanomat, Iltalehti Seiska, Nelonen-Media ve Fox TV’nin basın mensupları takip etmiş ve önemli bir tanıtım çalışmasına imza atılmıştı.

ALANYA SEYİRCİ GÜZELİ İKİNCİ OLDU

Alanya’daki kamp programı kapsamında Banana Otel’de yapılan yarışmada ‘Alanya Güzeli’ seçilen 1 numaralı Rosa-Maria Ryyti ülkesi Finlandiya’da düzenlenen büyük finalde de birinciliği elden bırakmadı. Alanya’da ‘Seyirci Güzeli’ seçilen 9 numaralı Carola Miller ikinci olurken 3 numaralı Saara Ahlberg de üçüncülüğü elde etti. İlk üç dereceyi paylaşan güzeller ülkelerini dünya ölçeğinde yapılan yarışmalarda temsil edecek.




Bu Haber 16.04.2015 - 15:04:27 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.