Ferit Şahenk Tommy Hilfiger ile turizm ortaklığı kurdu, ilk yatırımını yaptı

Ferit Şahenk Tommy Hilfiger ile turizm ortaklığı kurdu, ilk yatırımını yaptı
Doğuş Grubu’nun patronu Ferit Şahenk, ünlü moda devi Tommy Hilfiger ile turizm sektöründe ortaklığa gitti. Şahenk ve ortağı Tommy Hilfiger, ilk yatırımlarını Miami’de yaptı.


 
Yeme-içme ve turizm sektöründeki yatırımlarını sürdüren Ferit Şahenk’in bu sefer de dünyanın en ünlü moda markaları arasından yer alan Tommy Hilfiger ile turizm sektöründe ortaklığa gittiği belirtiliyor. Sabah yazarı Bülent Cankurt’un köşesinde yazdığı habere göre, Şahenk ve Tommy Hilfiger, Miami’de ilk yatırımlarını gerçekleştirmiş.

35 MİLYON DOLARLIK YATIRIM
 
Birlikte yatırım yapmak üzere ortaklık kuran Şahenk ile Hilfiger, bu yolda ilk adımı atıp Miami South Beach’in klasik oteli The Raleigh’i satın almış. Ortaklar, bu ilk yatırımları için 35 milyon dolar ödemiş. Böylece Ferit Şahenk, ortağı Tommy Hilfiger ile birlikte; Miami’de yatırımlar yapan Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, Özlem Önal ve Baran Süzer ile komşu olmuş.
 
TÜRK PATRONLAR KOMŞU OLDU

Cankurt'un yazısında belirttiğine göre, Önal ile Süzer, okyanus kenarında 40 milyon dolara 150 bin metrekarelik bir mülk almış; 80 odalı, ultra lüks bir otel için kolları sıvamıştı. Bu projenin hemen yanındaki 35 dönümlük araziye de, Rahmi Koç’un da içinde bulunduğu yatırım grubu, Four Seasons oteli ve rezidans yapıyor. Şahenk ile Hilfiger da, onlara komşu olan The Raleigh’i baştan ayağa yenileyip yeniden açacakmış.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız. 

 


Bu Haber 02.04.2017 - 10:18:45 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.