Ferah Diba Yağan’ın Hilton Worldwide’daki yeni görevi belli oldu

Ferah Diba Yağan’ın Hilton Worldwide’daki yeni görevi belli oldu
Ferah Diba Yağan, Hilton Worldwide İstanbul Bölge Otelleri Kurumsal Satış, Acenteler Satış, Devlet İşleri ve Diplomatik Satış ve Uluslararası MICE Direktörlüğü’ne getirildi.


Ferah Diba Yağan, Mersin Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü’nden 2000 yılında mezun oldu. Ardından University of London’da Satış Pazarlama, London School of Economics’te Halkla İlişkiler eğitimi aldı. Sektörde farklı pozisyonlarda görev aldıktan sonra sonra 2007 yılında Adana HiltonSA’nın Kurumsal Satış Departmanı’nda çalışmaya başladı.
 
2009 yılı başında Hilton Kayseri’ye satış müdürü olarak transfer olan Yağan, yıl sonunda Hilton Worldwide bünyesindeki İstanbul Bölge Otelleri, Conrad İstanbul Bosphorus, Hilton İstanbul Bosphorus ve Hilton İstanbul ParkSA’nın Devlet İşleri ve Diplomatik İlişkiler Müdürü oldu. Daha sonra Kurumsal Satış, Devlet İşleri ve Diplomatik İlişkiler Direktör Yardımcısı olarak görev aldı. 2012’de Hilton Worldwide Avrupa’nın 'En iyi Satış Ekibi Lideri' seçilen Ferah Diba Yağan’ın Temmuz 2013’te çalışma alanı kurumsal satışı da kapsayacak şekilde genişletildi. Ferah Diba Yağan, Hilton Worldwide İstanbul Bölge Otelleri kurumsal satış, acenteler satış, devlet işleri ve diplomatik ilişkiler satış ve uluslararası MICE‘tan sorumlu satış direktörü oldu.



Bu Haber 10.05.2016 - 13:20:19 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Aslıhan Özgür 10.05.2016 - 04:16

    Canımmm benim tebrik ederim :)

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.