Fenerbahçe'nin zaferi THY'yi kilitledi

Fenerbahçe'nin zaferi THY'yi kilitledi
Fenerbahçe Ülker'in THY Avrupa Ligi'nde Final Four'a kalmasının ardından binlerce kişi organizasyonun yapılacağı Madrid şehrine uçak biletlerini sorgulamaya başlayınca THY'nin iletişim kanalları felç oldu.


Euroleague çeyrek final serisinde Maccabi'yi İsrail'de 75-74 yenen Fenerbahçe Ülker'in zaferi, THY’nin müşteri hizmetleri telefon hattı ve internet sitesinde büyük yoğunluk yaşanmasına neden oldu. Final Four için Madrid biletlerini almak isteyen taraftarlar, THY’nin iletişim kanallarını tamamen felç etti.

Binlerce kişinin aynı anda yüklenmesi nedeniyle oluşan kilitlenme yaklaşık 20 dakika sürdü. İnternet ve telefon hattı üzerinden bilet satın almak ya da değiştirmek isteyen vatandaşlar en az 20 dakika beklemek zorunda kaldı.

14 MAYIS'IN UÇAK BİLETLERİ BİTTİ, EK SEFERLER AÇILACAK

Bu arada Fenerbahçe Ülker'in Final Four'a kalması, organizasyonun yapılacağı 15-17 Mayıs tarihlerdeki İstanbul-Madrid uçak biletlerine zam getirdi. THY'nin 14 Mayıs'taki İstanbul-Madrid seferlerinin biletleri şimdiden tükendi. Diğer havayolu şirketlerinde de önümüzdeki günlerde benzer durum olacağı, bu nedenle de Final Four tarihlerinde ek seferler yapılması bekleniyor. (Hürriyet.com.tr)


Bu Haber 21.04.2015 - 09:19:01 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.