Fairmont, Raffles ve Swissotel Tükiye'de genişlemeyi sürdürüyor

Fairmont, Raffles ve Swissotel  Tükiye'de genişlemeyi sürdürüyor
32 ülkede faaliyet gösteren Fairmont Raffles Hotels International (FRHI), Hotels International (FRHI), Bodrum ve İstanbul’da yeni oteller açmaya hazırlanıyor.

 
FRHI Global Operasyon Sorumlusu Michael Glennie, “Bu yaz Raffles İstanbul’u ve 2015’te Bodrum’da bir Swissôtel açacağımız için, Türkiye projelerimizde önemli bir yer teşkil edecek. Raffles İstanbul Zorlu Center’da, Avrupa yakasında, Boğaza, Adalara ve tarihi yarımadaya bakan birinci sınıf konumuyla gerçekten göze çarpan bir otel olacak. Önümüzdeki birkaç yıl boyunca, bu üç marka için, diğer destinasyonların yanı sıra Çin, Türkiye, Hindistan, Bangladeş ve Birleşik Arap Emirliklerinde geliştirme çalışmaları yapılacak” diye konuştu. Türkiye’nin FRHI için stratejik pazar olduğuna vurgu yapan Glennie,“Türkiye bizim için büyük odak merkezi. İstanbul, Ankara ve İzmir’de halihazırda faaliyet gösteren Swissôtel’lerin yanı sıra, büyümek için hâlâ çok fazla yer var. Raffles İstanbul bu yaz açılacak. Swissôtel Bodrum Beach 2015’te Swissôtel Bodrum City Hill ise 2016’da açılacak. Fairmont İstanbul’un ise 2016’da açılması planlanıyor. Bu oteller ile iki üç yıl boyunca Türkiye’deki portföyümüzü iki kat artırmayı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.  

BİRİNCİL HEDEF 3 MARKAYI BÜYÜTMEK

Faaliyet gösterdikleri üç otel markalarını büyütmenin birincil öncellikleri olduğunu anlatan Glennie, “Önümüzdeki 5 yılın sonunda yüzde 50 büyümeyi öngörüyoruz. Markamızı Avrupa, Asya, Orta Doğu, Afrika ve Kuzey Amerika’da güçlendirmeye odaklanacağız” dedi. (Hürriyet)
 


Bu Haber 19.04.2014 - 09:37:05 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.