Erdoğan: Yarın öbür gün Avrupalılar hiçbir ülkede güvenle sokağa çıkamaz!

Erdoğan: Yarın öbür gün Avrupalılar hiçbir ülkede güvenle sokağa çıkamaz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa'nın bu tutumunda ısrar etmesi durumunda ileride hiçbir Avrupalı'nın dünyanın hiçbir yerinde güvenle sokağa adım atamayacağını söyledi.



Anadolu Yayıncılar Derneği'nin etkinliğinde konuşan Erdoğan, kendilerine verilen 149 kişilik tutuklu listesinde yer alanların gazeteci değil; ya terörist ya da adi suçlu olduğunu savundu. ''Ajanlık yapanlara asla müsaade etmeyeceğiz'' diyen Erdoğan, Die Welt'in Türkiye muhabiri Deniz Yücel için, ''Adam tam bir ajan. İstanbul'da bizim Tarabya Köşkü'nün altında rezidansında ağırlanıyor. Merkel diyor ki bu şahsı bırakmanızı istiyorum. Ben de ona dedim ki biz size 4500 PKK'lı teröristin dosyasını verdik.  Ne yaptınız? Mahkeme bakıyor diyor" ifadelerini kullandı.

'HİÇBİR BATILI GÜVENLE SOKAĞA ADIM ATAMAZ'

"Sen Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı'na kapıyı kapatıyorsun. Atıyla, itiyle vatandaşımıza saldıran Hollanda'nın yanındayım diyorsun. Ben de hakkın ve halkın yanındayım" diyen Erdoğan, "149 kişilik bir liste vermişler bize. Güya gazetecilermiş. Hepsi ya terörist ya da adi suçtan içeride olan tipler. Bizim karşımıza maskeyle çıkanlara karşı biz de haydut muamelesi yapacağız. Avrupa'ya sesleniyorum. Türkiye itilecek, kakılacak, vatandaşları yerlerde sürüklenecek bir ülke değildir. Siz böyle davranmaya devam ederseniz, yarın dünyanın hiçbir yerinde hiçbir Avrupalı, Batılı, güvenle, huzurla sokağa adım atamaz. Bu tehlikeli yolu açarsanız en büyük zararı siz görürsünüz. Türkiye olarak, Avrupa ülkelerini demokrasiye, insan haklarına, özgürlüklere saygılı olmaya davet ediyoruz. Unutulmamalıdır ki, bu değerlere bizim kadar özellikle Avrupalının ihtiyacı vardır" şeklinde konuştu.


Bu Haber 22.03.2017 - 14:50:32 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • ahmet yemez 22.03.2017 - 04:30

    kadri gursel , ahmet isik , ercan gün de terorist mi oldu , insaf artik , bu ulkede ozgur medya olmadigi icin , halk giderek daha karanlikda ve bilgisiz bir sekilde oy kullaniyor ve iktidar tarafindan manupile ediliyor

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.