Emin Çakmak: 6 Aralık sadece seçim günü değil, kurtuluş günü

Emin Çakmak: 6 Aralık sadece seçim günü değil, kurtuluş günü
TÜRSAB adayı Emin Çakmak, TÜRSAB genel kurulunun sadece bir seçim günü değil, aynı zamanda acenteler ve ülke turizmi için bir kurtuluş günü olduğunu söyledi.



Adana’da acentelerle bir araya gelen Emin Çakmak, ''Adana 6 Aralıkta birliğini geri almak için İstanbul’da olacak. Bakın Anadolu’dan geldik diye boşuna demiyoruz. Oy kullanacak 64 meslektaşımdan 60’ı burada.  Toplantılarımıza tüm Anadolu’da gösterilen teveccüh,  bu yoğun ilgi aslında çok önemli bir mesaj veriyor. Anadolu ve bu güne kadar yok sayılan acentalar yeter artık biz geliyoruz diyor” dedi.

PATRONLAR GİDECEK ACENTALAR GELECEK

6 Aralık TÜRSAB seçimlerinin sadece bir seçim değil aynı zamanda küçük ve orta boy acentaların kurtuluş günü olacağı ifade eden Çakmak,”6 Aralık çok önemli bir gün. Sadece bir seçim günü değil, aynı zamanda bir kurtuluş günü. Bu gün hepimiz geleceğimize karar vereceğiz.  Bu güne kadar bizleri ezenlere, bizleri görmezden gelenlere, acentalarımızı seçimden seçime hatırlayanlara, kendi menfaatlerini ön planda tutup büyürken, acentalarımızı batma noktasına getirenlere tokat gibi bir yanıt vereceğiz. Bu bir seçim değil, bu aydınlık geleceğimiz için bir kurtuluş günü” dedi

HESAP SORMAYA GELİYORUZ

Anadolu ve ezilen acentaların bir araya gelmesiyle büyük bir güç birliğinin oluştuğunu ve bu sayede seçimleri açık ara önde bitirip, yönetime geleceklerinin de altını çizen Emin Çakmak, “Patronlar Kulübü 6 Aralıkta büyük bir hezimete uğrayacak. Bu durumun onlarda farkında. Bu nedenle baktılar ki normal yollarla seçimi kazanamayacaklar, eski ayak oyunlarını oynamaya başladılar. Her zaman olduğu gibi bel altı çalışarak seçimi kazanma hevesindeler. İtiraz etmemize rağmen 2000 kişilik salonda 4500 acentaya oy kullandırmak istiyorlar.

TÜRSAB'I GRÇEK SAHİPLERİNE BIRAKIN


TÜRSAB Hepimizin ekibi olarak yola çıktıkları ilk günden beri hep kısır çekişmelerin içine çekilmeye çalışıldıklarını söyleyen Çakmak,  “Bu kısır çekişmelerden herkes bıktı. Biz kısır çekişmeler için değil acentalarımız için geliyoruz. Menfaat odaklarını, Patronlar Kulübünü, Birliğimizi Çiftlik gibi kullananları durdurmak için geliyoruz. Biz birileri gibi elitleri kollamak için değil tüm acentalarımızı koruyup kollamak, onların haklarını savunmak, onlara kazandırmak için geliyoruz. Birileri gibi boş laflarla değil, uzun süre çalışılmış, altyapısı oluşturulmuş projelerle geliyoruz. Bu nedenle diyoruz ki korkunun ecele faydası yok. Kirli oyunları bırakın, daha fazla kendinizi küçük düşürmeyin, TÜRSAB'ımızı gerçek sahiplerine, acentalara bırakın” dedi

PROJELERİMİZLE GELİYORUZ

TÜRSAB’ın kronikleşmiş sorunlarının acentaların belini büktüğünü vurgulayan Çakmak, “  7 Aralıkta göreve gelince ilk iş olağanüstü genel kurul tarihi belirleyerek meslektaşlarımızla bir araya geleceğiz.  Sorunlarımızı gerçek muhatapları acentalarımızla masaya yatıracağız. Belge devri konusunu ve yeni acenta açma konusunu hemen halledeceğiz. Acentaları 250 bin lira teminatlara mahkum eden yasa tasarılarını çöpe atıp, acentalarımızın elini güçlendiren, kazancını arttıran yeni bir yasa çıkaracağız. Haksız rekabeti ortadan kaldıracağız. Hac ve Umre konusunda tek güç olacağız. Havayolları ile masaya oturup bilet konusundaki istikrarsız tavırlara son verdireceğiz. Dünyanın en büyük seyahat sitesini kurup acentalarımıza yeni kaynaklar yaratacağız. TÜRSAB şirketlerini tek çatı altında toplayıp tüm üyelerimizi bu şirkete ortak edeceğiz. Belgelere kota getirip çok daha değerli olmalarını sağlayacağız. Kısacası lafla değil, ayağı yere basan, çalışılmış projelerle acentalarımızı ayağa kaldıracağız ” dedi.


Bu Haber 27.11.2015 - 16:17:05 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.