Elif Özdemir; Gloria'da sağlıklı tatil konseptini başlatıyoruz

Elif Özdemir; Gloria'da sağlıklı tatil konseptini başlatıyoruz
Gloria Hotels&Resorts bünyesinde yer alan Gloria Verde Resort, Thalasso terapi yanına Wellness spa hizmetlerini ve kişiye özel sağlık paketlerini ekleyerek Türkiye’de ilk defa “Gloria Sağlıklı Yaşam Merkezi”ni hayata geçiriyor.


Gloria Verde Resort; doğal yaşam felsefesi, aromoterapi, çeşitli masaj uygulamaları, rekreasyonel sporların yanı sıra Türkiye’de ilk defa; manuel terapi, reflexoloji ve elektroterapi yöntemlerini fizyoterapi ve rehabilitasyon uygulamaları altında sunuyor. Gloria Sağlıklı Yaşam Merkezi, sağlıklı bir tatil geçirmek için doğu ve batı tıbbını birleştiriyor. Bu merkez; hastalıklar oluşmadan önce önleminin alınması, hastalık sırasında medikal destek sağlanması ve hastalıklardan sonra yeniden günlük yaşama dönülmesi konularında hizmet veriyor.

Dünya’daki son trendlere göre, artık insanların hastalıklardan korunmasının beden, ruh ve akıl sağlığını bir arada olmasından geçtiğini söyleyen Özaltın Otel işletmeleri Yönetim Kurulu Üyesi Elif Özdemir; “Türkiye’de ilk kez Thalasso terapi uygulamamızın yanı sıra  Wellness spa hizmetlerini ve kişiye özel sağlık paketleri birarada sunmak amacıyla Gloria Sağlıklı Yaşam Merkezi’ni kurduk. Fizyoterapist Elif Özkaleli ve ekibiyle birlikte, misafilerimize spor ve sağlıklı beslenme gibi fiziksel ve ruhsal açıdan yenilenme imkanı sunacağız” dedi.

Elif Özdemir ayrıca, Gloria Verde Resort, Gloria Golf Resort ve Gloria Serenity Resort’te, SPA hizmeti ile masaj, yüz bakımları, vücut bakımları, salon bakımları, SPA Suit ve SPA Pavilyon hizmetlerini en yüksek kalitede vererek,  uzman kadrosu, hijyenin ön planda olduğu, özel dizayn edilmiş SPA üniteleri ile konuklarının günün stresinden uzakta, tatillerini sağlıklı ve rahat geçirmelerinin hedeflendiğini belirtti.

ELİF ÖZDEMİR ANLATIYOR

Sadece bedensel aktivitelerle ve tedavilerle değil, aynı zamanda zihinsel rahatlama ve kişisel gelişim programlarıyla da genel bir paket oluşturduklarını söyleyen Elif Özdemir sözlerine şöyle devam etti: “Yurtdışından getirteceğimiz yabancı uzmanlar ile yapılacak meditasyonlar, içsel arınma teknikleri, yoga, pilates uygulamaları ve yazarların katılımıyla seminerler düzenleyerek, Rehabilitasyon hizmetlerini destekliyor olacağız.  Ayrıca, Ocak 2015 ‘te açmayı planladığımız Avrupa’nın ve Türkiye’nin en kapsamlı spor kompleksi ‘’Gloria Sports Arena’’ projemiz öncesi Türkiye’nin en iyi Thalasso terapi merkezlerinden biri olan Gloria Verde Resort’te sağlıklı tatil konseptini başlatmanın büyük heyecanını yaşıyoruz.”

Özaltın Otel işletmeleri Yönetim Kurulu Üyesi Elif Özdemir, Gloria Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde yer alan uygulamaları şöyle sıraladı:

•           Kişiye özel iyi bir hekim muayenesi,

•           Check-up değerlendirmelerinin akabinde uygun program,

•           Beslenme düzeni,

•           7 ya da 10 günlük detox, enerji kazanma, stres kontrolü, fizik tedavi ve rehabilitasyon gibi programları,

•           Bu uygulamalarının yanı sıra hem tatil hem  de yaşam kalitesini arttırmaya yönelik aktiviteler ve terapiler verilecektir.

Kronik Hastalıklara Çözüm Önerileri Getiriyor!

Fizyoterapi yöntemini kullanarak, başta dejeneratif eklem hastalıklarına (kireçlenmeler),  Romatizmal Hastalıklara, Omurga Hastalıklarına,  Ortopedik ameliyatlar sonrası travmaları takiben Fibromiyalji Bel, boyun ağrıları, fıtıkları ve spor sakatlıkları gibi hastalıklara çözümler getiriliyor. Sağlıklı yaşam, stres yönetimi gibi farklı ihtiyaçlara hizmet eden uygulamalarla da yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapmayı ve sağlık problemlerine çözüm ortağı olmayı hedefliyor. Gloria Sağlıklı Yaşam Merkezi, obezite ile mücadele, doğru beslenme şekillerini, kişiye uygun spor ve egzersiz programlarını, tai-chi, pilates ve yoga tekniklerini, sosyal  ve kültürel aktiviteleri bir arada sunuyor.

Ayrıca Thallasso terapinin 33-35 derece arasındaki deniz suyu havuzu yer almaktadır. Bunun da sağlık açısından faydaları şu şekildedir:

•           Toksin atılımını sağlar.

•           Selülitlerin giderilmesine yardım eder.

•           Kan dolaşımını  hızlandırır.

•           Metabolizma hızlanır ve mineral alımını hızlandırır.

•           Stress  giderici etkisi vardır.

•           Vücuttaki yağ yakımı kolaylaşır.

•           Endorfin (mutluluk) hormonunun salgılanmasını destekler.

•           Sindirim ve dolaşım problemleri, sinir hastalıkları, uykusuzluk, romatizmal ağrılara ve gerginliğe karşı oldukça etkilidir.




Bu Haber 21.07.2014 - 09:55:21 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.