Dünyaca ünlü otel grubu 3 lüks gemi ile kruvaziyer sektörüne giriyor

Dünyaca ünlü otel grubu 3 lüks gemi ile kruvaziyer sektörüne giriyor
Dünyanın önde gelen otel zincirlerinden Ritz-Carlton, 3 lüks yat ile kruvaziyer sektörüne gireceğini duyurdu.



TurizmGüncel - Dış Haberler

Dünyanın en büyük zincir oteller grubu Marriott çatısı altında bulunan Ritz-Carlton'un kruvaziyer sektörüne gireceği belirtiliyor. Oaktree Capital Management'ten proje için 200 milyon dolar finansal destek sağladığı belirtilen Ritz-Carlton'un, 292 yolcu kapasiteli 149 süiti bulunan ilk lüks yatını ise 2019 yılının ilk çeyreğinde denize indireceği açıklandı. Her süitte bir balkon bulunacak yatların, İviçre merkezli Tillberg Design tarafından tasarlanacağı da edinilen bilgiler arasında.

TUR SATIŞLARINA 2018'DE BAŞLAYACAK

Ritz-Carlton ilk yatını 2019 yılının ilk çeyreğinde denize indirecek olsa da, tur programlarının satışına 2018 yılında başlıyor. Şirketin, ikinci gemiyi 2021'in, üçüncü gemiyi ise 2022'nin ilk çeyreğinde operasyona alacağı ifade edildi. Gemiler, bir haftalık veya 10 günlük turlara çıkacak.

MICHELIN RESTORAN, SPA, ŞARAP BAR...

2019 yılında operasyonlara başlayacak olan ilk Ritz-Carlton yatında Aqua Sven Elverfeld adlı 3 yıldızlı bir Michelin restoranı, Ritz-Carlton imzasını taşıyn bir spa, panorama ve şarap barı bulunacak.

İlk geminin rotası Akdeniz, Kuzey Avrupa, Karayip Adaları ve Latin Amerika olacak, Portofino ve St Barts gibi limanlarda geceleme yapacak.

Şirketin eş-genel müdürlüğüne ise Douglas Prothero ve Lars Clasen getirildi.






Bu Haber 23.06.2017 - 10:00:39 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.