Dosso Dossi 5 yılda 5 otel açacak

Dosso Dossi 5 yılda 5 otel açacak
İş tatili konseptiyle her yıl düzenlediği moda fuarı ve şovunda 10 bin yabancı ziyaretçiyi Antalya'da ağırlayan Dosso Dossi, turizm sektörüne de girdi

 
İş tatili konseptiyle yılda iki kez Antalya'da düzenlediği moda fuarı ve şovuyla tanınan Dosso Dossi, turizm sektörüne de girdi. Dosso Dossi Fashion Show aracığıyla bir yılda 10 bin yabancı ziyaretçiyi Türkiye'de ağırlayan Dosso Dossi'nin CEO'su Hikmet Eraslan, "5 yılda 5 yıldızlı 5 otel açacağız. Otellerimiz temaları ile ön plana çıkacak. İlk otelimiz Dosso Dossi Hotels Old City, Sultanahmet'te hizmete girdi. Otel grubumuz için toplam 250 milyon dolarlık yatırım planlıyoruz" dedi. 
 
Sultanahmet'teki otel için 50 milyon dolarlık yatırım yaptıklarını açıklayan Eraslan, 2017'ye kadar Vatan Caddesi, Sefaköy ve Yenikapı'da da 4 otel daha yapacaklarını söyledi. Eraslan, turizm grubu bünyesinde bin 300 kişiye de istihdam sağlanacağını belirtti. Sultanahmet'teki otelin çocuklu ailelerin de düşünülerek tasarlandığını açıklayan Eraslan, "İkinci otelimiz Dosso Dossi Hotels Downtown'da ise sporculara özel hizmet verilecek" dedi. (Sabah.com.tr)


Bu Haber 18.04.2014 - 09:30:16 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.