Dedeman'ın İstanbul'daki iki oteline tek genel müdür

Dedeman'ın İstanbul'daki iki oteline tek genel müdür
Dedeman Grubu'nun İstanbul'daki otelleri, Dedeman İstanbul ve Park Dedeman Levent'in genel müdürlüğü görevini Recep Altınok yürütecek.


Dedeman İstanbul ve Park Dedeman Levent Otellerinin genel müdürlüğü görevine Dedeman Konya Hotel & Convention Center Genel Müdürü Recep Altınok atandı. Mersin Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik bölümü ile Selçuk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünü bitiren Recep Altınok, profesyonel iş hayatına Alanya’da Pacha Bay & Park Hotel’de başladı.

Altınok, Amerika’da öğrenci değişim programıyla Hyatt Regency Denver Otel’in çeşitli departmanlarında görev aldı. Türkiye’ye döndükten sonra Hilton Konya’da Satış Temsilcisi ve Satış Yöneticisi görevlerinin ardından Rixos Konya Oteli Kurumsal Satış Müdürü görevlerini üstlendi. Ardından Dedeman Konya Hotel & Convention Center’ın açılış öncesi ve sonrası faaliyetlerinde görev alan Altınok, Dedeman Konya Satış ve Pazarlama Müdürü olarak görev yaptı. 2009 yılından bu yana Dedeman Konya’da genel müdürlük görevini yürüten Altınok, Haziran ayı itibariyle Dedeman İstanbul’un ve Park Dedeman Levent’in genel müdürü olarak çalışma hayatına devam edecek. 


Bu Haber 24.06.2015 - 10:03:46 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • ibrahim Celik 24.06.2015 - 09:57

    Sevgili Recep Tebrik eder, basarilarinin devamini dilerim.

  • Hasan Taşdelen 24.06.2015 - 03:25

    Yine bir Mersin Turizmli başarısı..Tebrikler Recep..

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.