Cyar Hotels, Antalya'da beş tesise çıkmayı planlıyor

Cyar Hotels, Antalya'da beş tesise çıkmayı planlıyor
Antalya'da faaliyet gösteren Cyar Hotels Turizm Koordinatörü Sadrettin Akyıl, yeni yapılanmayı Turizm Güncel'e anlattı.


Eda Özsoy - Turizm Güncel
 
Cyar Hotels'in 'bir sinerjinin eseri olarak' yılların tecrübelerini bir çatı altına toplamak amacı ile kurulduğunu kaydeden Akyıl, "Grubumuz hedefleri büyük kendisi daha küçücük bir grup. Her misyonda insan ile ortak değerler üzerine vizyon oluşturmaya çalışıyoruz" dedi. 
 
Önümüzdeki beş yıl içinde her yıl bünyelerine bir tesis alarak Antalya çanağında 5 tesis olmayı planladıklarını anlatan Akyıl, konuşmasını şöyle sürdürdü: 
 
"Geçen sene Belek'te bünyemizde olan bir otelin tahsisi iptal edilmesi sebebi ile sezonu kaçırdık, şu anda Danıştay kararı bekliyoruz. Bu sene markamıza Çamyuva'da yeni bir tesis daha ekledik. Eskiden çok sorunlu olmasına rağmen tesisi komple isimleri dahil değiştirerek süper bir heyecan ile sezona hazırlanıyoruz.
 
Bodrum da gelecek sene hizmete açılacak yeni bir yatırım ile küçük emin adımlarla hedefimize doğru ilerliyoruz.

AMERİKA'YI YENİDEN KEŞFE GEREK YOK

Sektörün sıkıntıları belli, Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok sistem zaten (şikayette etsek) pazarda ancak herşey dahil olarak kabul görmüş, ana pazarlar belli, burada sadece sektöre yeni bir heyecan olabilirsek ekibimiz mutlu olacaktır.
 
Çamyuva Eco Dream Club, Türkiye'de Eco üzerine kurulmuş ilk ve tek tesis. Bunun için burada tamamen ekolojik turizm üzerine bir yapılanma yaptık. İnsanın doğa ile ilişkisi ön planda zevkli bir çalışma oldu.
 
Cyar hotels her an sürprizler yapabilecek ekip ile çalışmakta. Ekipte herkesin geldiği yer belli. Düşündüklerimiz heyecan veriyor. Tecrübelerimiz ışığında markamızı uluslar arası pazarda tecrübelerimize layık bir yer oluşturmak"
 


Bu Haber 14.04.2014 - 10:31:58 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • İDAS GROUP 07.05.2014 - 12:43

    Merhaba Bekir bey, Sanırım bahse konu otel eski naturland hotel. bi konu vardi. otelin işletmesini sizmi yapacaksınız? siz yapacaksanız naturland hoteln bize olan borcunu kim ödeyecek. sıkıntı yaşamayın diye söyliyorum. haziran 1 icra memurları ile naturlant hoetlin kapısına dayanacağım. çok aradım sizi ve meral hanımı ancak kimse telime çıkmadı.

  • Editor 26.04.2014 - 09:29

    Merhaba Bekir bey.... Millerimiz iki nedenen dolayı eposta kutunuz düşmüyor olabilir: 1 Üyelikten çıkmış olabilirsiniz. 2) Mailler Spama düşüyor olabilir. İkinci durum söz konusu ise SPAM DEĞİL diye işaretlemeniz gerekiyor. İlk durum için ise ÜCRETSİZ ABONE OLUN kutucuğuna email adresini yazıp doğrulama kodunu girerek üye olabilirsiniz. Sorunun devam etmesi durumunda mail adresinizi bize ulaştırırsanız yazılımcımız vasıtasıyla sorunu çözebiliriz. İyi okumalar...

  • Bekir şahiner 26.04.2014 - 12:17

    Not:2 gün oldu bana mil gelmiyor.yanlışlıkla abonelik mi iptal edildi düzeltilmesini dilerim.saygılar.

  • okuyucu 21.04.2014 - 08:42

    Ekip sinerji vizyon kelimeleri tamamda birşey anlamadım????

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.