Crystal Hotels sezona hazırlanıyor

Crystal Hotels sezona hazırlanıyor
Crystal Hotels, 2016 sezonuna hazırlanıyor. Crystal Hotels’in yeni sezona yüksek oranlarda işçi tasarrufuna gitmeden hazırlandığı belirtiliyor.


Türkiye’nin değişik turizm destinasyonlarında 14 farklı konsept oteli ile hizmet veren Türkiye’nin en yaygın yerli otel zinciri Crystal Hotels, 2016 yılı turizm sezonuna geçmiş yıllardan daha büyük bir motivasyonla giriyor. “Yeni sezona hazırız” mesajı veren Crystal Hotels yönetimi, sektörde yaşanan krize karşın hizmet ve ürün kalitesinden kesinlikle ödün vermeyeceklerini söyledi. Crystal Hotels’in yeni sezona yüksek oranlarda işçi tasarrufuna gitmeden hazırlandığı  bildirildi.

PERSONELE EĞİTİM
 
Crystal Hotels zinciri otellerde fiziki koşulları iyileştirme çalışmaları yapılırken, diğer yandan yöneticilerin ve personelin yeni sezona heyecan ve motivasyonla hazırlanması sağlanıyor. Bu doğrultuda, Crystal Hotels zincir otellerinde çalışan tüm personele, uzman eğitmenlerce verilen eğitimler ile misafir odaklı bakış açısı kazandırılması ve hizmet çıtasının yükseltilmesi hedefleniyor.
 
 


Bu Haber 04.04.2016 - 06:48:46 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.