Courtyard Marriott İstanbul’a yeni satış ve pazarlama direktörü

Courtyard Marriott İstanbul’a yeni satış ve pazarlama direktörü
ABD ve dünyanın 70 ülkesinde 5 binin üzerinde turizm yatırımına sahip konaklama zinciri Marriott International'ın otel markası Courtyard Marriott'ın Türkiye'deki ilk oteli Courtyard Marriott istanbul'un yeni satış ve pazarlama direktörü Emre Güllüler oldu.


Kariyerine, 2012 yılında, Antalya Marco Polo Tatil Köyü'nde, ön büro departmanında başlayan Emre Güllüler, 2007 yılında Williamsburg Marriott Otel’de Yiyecek & İçecek Şefi olarak görev aldıktan sonra, Westin Washington D.C. City Center Otel’de ön büro şefi ve gece müdürü pozisyonlarında görev aldı.

Güllüler, 2010 yılında Türkiye’ye geri dönerek, Hilton grubunda farklı satış alanlarında görev aldıktan sonra, Double Tree by Hilton Istanbul’da satış müdürü pozisyonuna yükseldi. Renaissance Polat Istanbul’da, Cluster Satış Müdürü olarak görev alan Güllüler, son olarak Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi ve Tüyap Palace Otel satış direktörlüğü görevini yürüttü.

Marriott ailesine geri dönen Emre Güllüler; Courtyard Marriott Istanbul’un yeni Satış ve Pazarlama Direktörü olarak görevine başladı.

 


Bu Haber 23.11.2015 - 15:42:42 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • MGencer 23.11.2015 - 03:50

    Son zamanlarda bazı zincir markaların otellerinde Antalya"dan çıkma arkadaşlara rastlamaktayız. Eskiden oralardan gelip Antalya"da görev almış abileirmizin bir çoğu ayak uyduramamış ve kurumsallıktan vs bahsetmişlerdi. Şimdi Antalyalı dostlarımızın şehir oteşciliğini fethetmelerini bekliyoruz.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.