Corendon Airlines geleceğin havacılarını ağırladı

Corendon Airlines geleceğin havacılarını ağırladı
Corendon Airlines, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Havaş çalışanlarının çocukları ile birlikte uçakta kutladı.



13’üncü yılını kutlayan Corendon Airlines, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Antalya Havalimanı’nda çalışan Havaş personelinin çocuklarını uçaklarında ağırladı. 4-12 yaş aralığındaki 135 çocuk hem Corendon uçaklarını gezdi hem de havacılık hakkında merak ettiklerini sorma fırsatına erişti. Kendilerine hediye edilen uçak maketleri ve havayolu çalışanlarıyla beraber uçakları keşfeden çocuklar, tüm personelin neşesi oldu. Kokpiti gördüklerinde çok heyecanlandıkları gözlenen çocukların birçoğu uçaktan ayrılırken havacı olmaya karar verdi.

Keyifli etkinlik ile ilgili konuşan Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, “Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluş yıldönümünü ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün milletimize ve tüm dünyadaki çocuklara armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Bu önemli gün kapsamında Havaş çalışanlarının çocuklarını uçaklarımızda ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduk. Geleceğin havacı adaylarına bir nebze olsun katkımız olduğu ise ne mutlu bize” diye konuştu.


Bu Haber 21.04.2017 - 12:13:37 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.