Çin'in lider seyahat acentesi Bodrum'da faaliyet gösterecek

Çin'in lider seyahat acentesi Bodrum'da faaliyet gösterecek
ITB Berlin fuarında ülkenin en büyük tur acentası TUI Deutschland yetkililerinden Florian Fleischer(Head Of Product Management) ve Michaela Gregor’un (Product Manager) Bodrum Belediyesi ve BOYTAV Başkanı Mehmet Kocadon ile yaptığı görüşmeler sonucunda Alman turistlerin tekrar yoğun bir şekilde Bodrum’a gelmeleri konusunda çalışmalar yapılmasına karar verdi.

 
Bu görüşmenin ardından Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı'nin (BOYTAV) Çin’de yaptığı tanıtım çalışmalarından sonra Çin’in en önemli seyahat acentası Impremession China Travel Service Genel Müdürü Paul Zhang ve ekibi, Çin ile çalışan Fransız acentası Mavera Tours Genel Müdürü Mehmet Aşıkoğlu ve Öz Palmira seyahat acentası sahibi Nadir Tekecik Bodrum’a gelerek BOYTAV’ın Deniz Ticaret Odası'nda düzenlediği toplantıda Deniz Ticaret Odası yetkilileri ile bir araya geldi.

Impremession China Travel Genel Müdürü Paul Zhang, Bodrum’un Çin’de daha çok bilinmesi için tanıtım faaliyetlerine devam edilmesi gerektiğini, Şangay’da düzenlenecek turizm fuarında tanıtım çalışmalarının BOYTAV ile birlikte yürütülebileceğini söyledi. Zhang, kendi sosyal medya platformlarında sürekli Bodrum görsellerini paylaşıp, Bodrum’un daha fazla tanıtılmasına katkı sağlandığını ve kısa süre de çok fazla takipçiye ulaştıklarını belirtti. Zhang, Çin tur operatörlerinin deniz turizmine önem verdiklerini Bodrum’a İstanbul’dan sonra 3-4 günlük turlar düzenleyebileceklerini açıkladılar.

Mavera Tours direktörü Mehmet Aşıkoğlu, en büyük sorunlarının Türkiye’ye Çin’den olan ulaşımın kısıtlı olduğunu bununla ilgili çalışmalar yaptıklarını ve son dakika tatil planı yapan Çin
halkını Bodrum’a yöneltebilecek mavi yolculuk ve paket programlar planladıklarını söyledi. Paul Zhang Bodrum’u çok beğendiklerini ve uzun vadede Bodrum üzerine çalışmalar yapacaklarını söyledi. Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı(BOYTAV) Başkanı Mehmet Kocadon, 2 yıldan beri Çin’de yaptıkları tanıtım çalışmalarının meyvesini toplamaya başladıklarını Çin’li tur operatörlerinin Bodrum’a ilgi göstermeye başladığını ve 2014 yılında Bodrum’da daha çok Çin’li turist göreceklerini açıkladı.


Bu Haber 13.03.2014 - 10:44:04 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.