Cem Uzan: Büyümemizin yüzde 70'ini her şey dahil sistemi ile yapacağız

Cem Uzan: Büyümemizin yüzde 70'ini her şey dahil sistemi ile yapacağız
Rixos Hotels Türkiye Direktörü Cem Uzan, önümüzdeki döneme dair büyüme hedeflerini büyük oranda her şey dahil sistemi ile gerçekleştireceklerini belirtti. Uzan, Rusya'da toparlanma sürecinin başladığını da kaydetti.


Eda Özsoy - TurizmGüncel

Bu yılın sıkıntılı olmayacağını ifade eden Cem uzan şu noktaların altını çizdi:

"Bu yıl özellikle Rusya pazarıyla ilgili bazı sıkıntılar olduğu belirtiliyor. Rusya pazarında ilk olaylar çıktığında bir sıkıntı vardı, ancak düzen toparlandı. Mart ayı itibariyle trend yükselmeye başladı. Rusya’daki fuara gittiğimizde potansiyeli gördük. Rusya’nın kendi bünyelerindeki bazı tur operatörleri battı, misafirler güçlü operatörlere kaymaya başladı. Bence temel sorun budur."

"Bizim iç pazardaki doluluklarımız da çok iyi.. Fiyatlarımızı revize ediyoruz. 30 ülkede 30 otelimizin olması bizim dünya literatürünü daha rahat görmemizi sağlıyor. Genel olarak bir toparlanma söz konusudur. Eğer bir sıkıntı olacaksa, maksimum yüzde 5’ten fazla olmayacaktır. Avrupa’da hiçbir sıkıntı yoktur. Tunus’daki olaylar da üzülerek söylüyorum ki, Türk turizmini pozitif etkileyecektir.  Bu yıl hiçbir sıkıntı olacağını düşünmüyorum."

BÜYÜMEMİZİN YÜZDE 70’İNİ HER ŞEY DAHİL SİSTEMİ İLE YAPACAĞIZ

Rixos’un çalışmalarıyla ilgili de bilgi veren Cem Uzan şunları söyledi;

“Rixos Bodrum ve Göcek’i geçen aylarda açtık. Bodrum’u da açmıştık. Bodrum ve Göcek’teki sistemimizi her şey dahil’e çevirdik. Bu yıl yeni bir atakla çıkmak istiyoruz. Rixos olarak büyüme kararının yüzde 70’ini her şey dahil ile gerçekleştirme kararı aldık. Şehir otellerinin dışında bizim girdiğimiz her yere her şey dahil sistemiyle girmek istiyoruz. Biz büyümek istiyoruz ama her şey dahil sistemiyle büyümek istiyoruz. Hatta Göcek’te tekne ayarladık. Burada misafirlerimize ada turu yaptıracağız. Bu da her şey dahil sistemine dahil olacak.


Bu Haber 25.03.2015 - 11:15:10 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.