ÇATİOD mezunları, beşinci kez buluştu

ÇATİOD mezunları, beşinci kez buluştu
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Mezunları Derneği (ÇATİOD) mezunlar buluşmasının beşincisi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi.

Program, dernek başkanı Sertip Akşahin ve fakülte dekanı Prof. Dr. Mustafa Koyuncu’nun konuşmalarıyla başladı. Akşahin derneğin bugüne kadar yaptığı ve yapacağı faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Geçtiğimiz yıl içinde dernek yönetimi tarafından yapılan çeşitli turizm ziyaretleri, EMITT fuarı ziyareti ve fakülte öğrencilerinden sekiz kişiye burs verildiğini belirtildi. Bu çalışmaların, önümüzdeki yıllarda EMITT fuarında dernek olarak stand açılması ve burs alan öğrencilerin arttırılması konularında çalışmaların yapıldığını açıklandı.Koyuncu ise konuşmalarında derneğe ve mezunlara destek konusunda her zaman hazır olduğunu belirtti.
 
Açılış konuşmalarının mezunlarımızdan Yıldız Holding Pasifik Gıda Tüketim Ürünleri A.Ş. Bölge Satış Müdürü Mustafa Çöken, Anzac Hotels Satış Pazarlama Müdürü Yusuf Kayaalp, Akol Hotel Kat Hizmetleri Şefi Bahriye İlhan, Artur Otel İnsan Kaynakları ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ecevit Sayılır ve Robostore Otomasyon Sistemleri Satın Alma Müdürü Tansel Efe fakülte öğrencileriyle yaptıkları söyleşide deneyimleri ve bilgilerini paylaştılar. Program geleneksel pilav dağıtımı ve akşam yemeği ile sonlandırıldı.


Bu Haber 17.04.2014 - 11:03:18 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.