Cannes'te düzenlenen emlak fuarında göz kamaştıran İstanbul tanıtımı

Cannes'te düzenlenen emlak fuarında göz kamaştıran İstanbul tanıtımı
Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'na 'Yaşayan İstanbul' adlı maketiyle İstanbul damga vurdu. Ses ve görüntü efektleriyle İstanbul'un 24 saatini gösteren maket, fuarın ilgi odağı oldu.


Bu yıl 26'ncısı yapılan MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'na yaklaşık 100 metrekarelik maketiyle İstanbul damga vurdu. MIPIM'ın bu yılki konsepti olan 'dijital devrim'e de uygun yapılan 'Yaşayan İstanbul' maketi, kentin 24 saatini ziyaretçilerine canlı olarak yaşattı.



İstanbul, Fransa'nın Cannes şehrinde bugün başlayan ve dört gün sürecek dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM’e iz bırakacak projelerle katılDI.

İstanbul Ticaret Odası (İTO), her yıl 20 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlayan ve gayrimenkul sektörünün tüm oyuncularını uluslararası platformda buluşturan gayrimenkul fuarı MIPIM'de dünya şehri İstanbul’u 96 metrekarelik bir maketle tanıtıldı.

YAŞAYAN İSTANBUL MAKETİ

Bugüne kadar yapılmış en büyük İstanbul maketi olarak tasarlanan maket, MIPIM’in bu yılki konsepti olan ‘dijital devrim’e de uygun olarak geliştirildi. Ses ve görüntü efektleriyle İstanbul’un 24 saatini yaşatacak olan maket, İstanbul Ticaret Odası girişimi ile kurulan 300 metrekarelik ‘İstanbul Çadırı’nda sergileniyor. Çadırda, İstanbul maketinde olduğu gibi yine “dijital teknoloji” ön planda. Projeleri, kültürel ve tarihi mirası ile İstanbul'u Fransa'ya taşıyan maket, şehrin marka değerine de katkı sağlıyor.

KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİ DE MAKETTE

İstanbul’un tarihi ve kültürel mekanlarının ve dev projelerinin yer aldığı maketin yanı sıra kentsel dönüşüme öncülük eden ve eski İstanbul’u yeniden canlandırmak için harekete geçen Beyoğlu Belediyesi de İTO’nun bu maketinde başta kamu yatırımları olmak üzere 43 proje ile yer alıyor.















Bu Haber 14.03.2015 - 09:58:28 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.