Çakmak iddialı konuştu: İki adayın toplam oyundan daha fazla oy alacağız

Çakmak iddialı konuştu: İki adayın toplam oyundan daha fazla oy alacağız
Şanlıurfa'da acentelerle bir araya gelen başkan adayı Emin Çakmak, artık TÜRSAB'da dengelerin değiştiğini öne sürdü. Çakmak, "Baronların hâkimiyeti 5 bine yakın meslektaşımın sandığa koyduğu irade ile yerle bir olacak." dedi.


6 Aralıkta yapılacak genel kurulun TÜRSAB tarihinde bir ilk olduğuna vurgu yapan Çakmak, ''Acentalarımız artık bu birlikten ümitlerini kesmişlerdi. 18 yıllık bir başkan ve başkanın kukla olarak kullandığı bir yönetimin dertlerine çare olmayı bırakın dertlerine dert katacaklarını biliyorlardı. TÜRSAB’ta sadece bakanlığın zorunlu kıldığı bir birliktelik vardı. Biz TÜRSAB Hepimizin diyen arkadaşlarımızla bunun böyle gitmeyeceğini, olması gerekenin bu olmadığı 6500 acentaya tek tek anlattık. Geçim sıkıntılarının derdine düşen acentalar baronlar kulübü ile baş edemeyeceklerini düşünüyorlardı ama geçen genel kurulda rahatsız ettiğimiz baronlar kulübünü bu sefer yıkalabileceğimizi anlayan meslektaşlarımız birliğine ve bizlere sahip çıktı. TÜRSAB’ın gördüğü en kalabalık genel kurulu oluşturdular” dedi

''ESKİ DEFTELERİ İNCELETECEĞİZ''

Geçmiş dönem defterlerin bağımsız denetçiler tarafından inceleneceğini belirten Çakmak, Ulusoy'un 18 yıl başkanlık, Bağlıkaya'nın ise 8 yıl ikinci başkanlık yaptığını söyledi. Ulusoy ve Bağlıkaya'yı 'ahbap çavuş' ilişkisi içinde olmakla suçlayan Çakmak, iki adayın pazarlık halinde olduğunu iddia etti. çakmak ayrıca, göreve gelmeleri durumunda geçmiş dönem defterlerini bağımsız denetim kurumlarına inceleteceklerini de sözlerine ekledi.

“YAPTIKLARI YAPACAKLARININ TEMİNATIDIR”

18 yıldıdır başkanlık koltuğunda oturmasına rağmenBaşaran Ulusoy'un acenteler için bir şey yapmadığını söyleyen Emin Çakmak, ''Yaptığı inşaat yatırımları ölü yatırım olarak bekliyor. Kongre merkezi yapıyorsun 2 yılda bir tane organizasyon yapamıyorsun. Otel yapıyorsun bırakın müşteri bulmayı içini temizletecek adam bulamıyorsun. Bakın çok geri gitmeye gerek yok Sayın Ulusoy’un geçen genel kurul öncesi verdiği sözlerden kaç tanesi tutulmuş açıp bir baksınlar.'' dedi. Firuz Bağlıkaya'yı da eleştiren Çakmak, ''İkinci başkanken onun imzası ile kurulan şirketlerden bihaber, altında imzası bulunan yönetim kurulu kararlarından bihaber, sonuç olarak TÜRSAB’ı da profesyonelce getirdikleri durumu biliyoruz. Bu insanların Birlikteki kartvizite neden bu kadar çok ihtiyaç duyduklarını şimdi daha iyi anlıyoruz'' dedi.

İKİ ADAYIN TOPLAM OYUNDAN DAHA FAZLA OY ALACAĞIZ

Seçimlerde iki adayın aldığı oydan daha fazla oy alacaklarını iddia eden Çekmak, ''3 yıldır adım adım geziyoruz. Ülkemizin 81 ilini 50 ilçesini gezdik. Oradaki acentalara tek tek dokundum onlardan aldığım güvenle bunu söylüyorum. Bizim tek amacımız var bu meslek birilerinin tekelinde kalmasın çağın gereksinimlerini yakalasın ve her dönem inovatif çözümleri kendi içinden çıkarsın. Bunun da tek bir yolu var mesleğimizin birliğini baronlardan, patronlar kulübünden temizleyerek acentalara teslim etmektir. 6 Aralıkta meslektaşlarımız gelecek ve birliğini teslim alacaktır.'' şeklinde konuştu.


Bu Haber 23.11.2015 - 16:07:06 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Mehmet Durdu 24.11.2015 - 11:26

    İddialı olmak ayrı bir şey, ama hayal görmek farklı şeyler:) Emin bey hadi bakalım, Aynı Doğu Perinçek gibi konuşmuşsun:))) o da yıllardır seçimlerde en az yüzde 50 oy alırız der ama toplam 50 oy almaz:))))

  • AHMET PARK 24.11.2015 - 10:23

    Baraj altında kalmak da var.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.