BW The President ve BW Citadel otellerine yeni gelirler müdürü

BW The President ve BW Citadel otellerine yeni gelirler müdürü
Yaklaşık 20 yıldır turizm sektöründe hizmet veren Gökben Pedük, Temmuz 2015 tarihi itibariyle, İstanbul’un tarihi yarımada bölgesindeki Best Western Plus The President Hotel Ve Best Western Citadel Hotel’in Gelirler Müdürü oldu.


Meslek hayatına, 1996 yılında İstanbul Hilton Bosphorus Hotel’de Night Audit Clerk olarak başlayan Gökben Pedük, Mersin Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Bölümü’ndeki eğitimi boyunca sektörün otel, acente, hava yolları ve oto kiralama bölümlerinde çeşitli tecrübeler edindi.

Bu tecrübeler sırasında, yurt dışında Hong Kong’da rehberlik ve Paris’te acente deneyimleri de oldu. Mezun olduktan sonra 2001-2003 yılları arasında Amerika’nın Maryland Eyaletinde Baltimore’da bulunan Holiday Inn BWİ Otelde F&B Management Trainee programında profesyonel olarak çalıştı. Johnson&Wales Üniversitesi’nde otel yönetimi üzerine MBA eğitimi sırasında da 2005-2008 Radisson Warwick Airport Hotel’de banket ve önbüro departmanlarında shift leader/supervisor olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra 2008-2009 yıllarında Westin Waltham Hotel’de Önbüro MOD Gece Müdürü olarak görev aldı. 2009-2010 yıllarında Johnson&Wales Üniveristesi’nde insan kaynakları alanında CAGS programını bitirdikten sonra İstanbul’a döndü.

2010-2015 yılları arasında Best Western markasının İstanbul Türkiye merkez ofisinde System&Revenue Support görevinde bulundu.





Bu Haber 03.08.2015 - 14:15:30 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.