Büyük turizm buluşması öncesi komisyon başkanları son kez toplandı

Büyük turizm buluşması öncesi komisyon başkanları son kez toplandı
Kültür ve Turizm Bakanlığının ''Tam Zamanı'' sloganı ile gerçekleştireceği büyük turizm buluşması öncesi komisyon başkanları son kez bir araya geldi.


Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’un basına tanıtımını yaptığı ve Türkiye’nin turizm sektörüne yön vermesi hedeflenen 3. Turizm Şûrası’nın hazırlıklarında son dokunuşlar da tamamlandı.

İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında, Bakanlık Müsteşarı Ömer Arısoy başkanlığında bir araya gelen 13 komisyon başkanı bugüne kadar yapılan hazırlıklar ile Şûra süresince yapılacak çalışmalar hakkında ön değerlendirmelerde bulundu.



TÜKİYE'NİN MARKA DEĞERİ YÜKSELECEK

Türkiye’nin uluslararası rekabet ortamında imajını ve marka değerini yükseltmek, ilgili çalışmaları ve görüşleri ele almak üzere düzenlenecek 3. Turizm Şûrası, 1-3 Kasım tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilecek.

Turizm meslek örgütleri, sivil toplum kuruluşları, sektör temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşları ile akademik camianın katılacağı Şûra’da, sektörün mevcut durumu değerlendirilmesi, uygulama prensiplerinin güncellenmesi ve sektörün uzun vadeli, sağlıklı gelişimini sağlamak üzere ulusal bir turizm politikasının oluşturulabilmesi hedefleniyor.

Doğal, kültürel güzelliklerle dünyanın sayılı destinasyonlarından biri olan Türkiye’nin, turizm potansiyelini daha da geliştirerek, etkin ve doğru şekilde kullanmasının sağlanacağı 3. Turizm Şûrası’nın hazırlık çalışmalarında bugüne kadar birçok konu başlığı ele alındı.


Bu Haber 26.10.2017 - 11:36:28 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.