Büyük tanıtım: Marriott global videosu için İstanbul’u seçti

Büyük tanıtım: Marriott global videosu için İstanbul’u seçti
Marriott International Grubu, müşterilerine yeni vizyonunu anlatmak amacıyla global bir tanıtım filmi hazırladı. Dünyada 4 bin oteli olan bu zincir, tanıtım videosu için İstanbul’daki Marriot Hotel Şişli’yi tercih etti. Tüm dünyada aynı anda yayımlanmaya başlayacak olan film, Amerika’daki televizyonlarda da gösterime girecek.


Eda Özsoy – Turizm Güncel

İstanbul Marriott Hotel Şişli, tüm dünyada yayınlanacak Marriott International'a ait reklam filmine ev sahipliği yaptı...
 
Marriott International yeni nesil ziyaretçilerin değişen ihtiyaçlarına karşılık vermek amacıyla, konaklama deneyiminin her yönüne yenilikler getirmek ve Marriott Hotels markasını dönüştürmek için çıktıkları yolda, teknoloji ve tasarımdan toplantılara kadar her şeyi yeniledi. Marriott International değişimin yeni markası olarak geliştirdiği “Travel Brilliantly” markasını kitlelere ulaştırmak için tüm dünyada bir reklam kampanyası başlattı ve bu reklam filminin evsahibini Marriott Şişli olarak belirledi.
 
2014 yılının başında reklam filminin çekileceği şehir ve otel seçimine karar veren geniş jüri kitlesi, destinasyon olarak gelecekte yatırımlarını arttıracakları Türkiye’yi; mekan olarak ise markanın yeni standardını temsil eden Marriott Şişli’yi seçti. Amerika’dan gelen Marriott International Üst Düzey Yöneticileri, Grey Reklam Ajansı Yöneticileri ve Türkiye’den prodüksiyon ekiplerinin katılımı ile toplam 100 kişilik bir kadro ile Nisan ayında, 1 hafta süren çekimler tamamlandı.
 
Tüm dünyada aynı anda gösterilecek olan tanıtım videosu, Amerika’da televizyonlarda da yayınlanacak. Bu video, sadece oteli değil İstanbul’u da dünyaya tanıtmış olacak. 
 

http://www.youtube.com/watch?v=wLEJfgUz0-U

 

http://www.youtube.com/watch?v=l5K5co7229I



Bu Haber 17.10.2014 - 12:00:11 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.