Burak Kaya TYD başkanlığına aday oldu, işte adaylık açıklaması

Burak Kaya TYD başkanlığına aday oldu, işte adaylık açıklaması
Kaya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Burak Kaya, Turizm Yatırımcıları Derneği (TYD) başkanlığına aday olduğunu açıkladı.



Çarşamba günü yapılacak TYD genel kurulu öncesi sürpriz bir isim daha aday olduğunu açıkladı. Kaya Otelleri'ni bünyesinde barındıran Kaya Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Burak Kaya, yaptığı bir açıklama ile derneğin başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Daha önce, Martı Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Oya Narin de TYD başkanlığına aday olduğunu açıklamıştı.

Burak Kaya tarafından konuya ilişkin olarak yapılan açıklama şöyle:

''Değerli Dostlarım, Değerli Meslektaşlarım;

Derneğimizin 14. dönem yönetimi için yapılacak seçimler yaklaşırken, yeni dönemde başkan olarak görev yapmaya hazır olduğumu bugünden sizlerle paylaşmak isterim.

Hepimizin yakından bildiği gibi turizm sektörümüz zor ve sancılı günlerden geçmekte. Sektörde öncü bir vizyon ve misyona sahip derneğimizin gücüne, Türkiye turizminin ve ülke ekonomisinin her zamankinden daha çok ihtiyacı var.

Böylesi bir dönemde TYD gibi bir derneğin başkanı olarak görev yapmanın her zamankinden daha çok sorumluluk taşıdığına inanmaktayım. Yeni başkan, ben ya da her kim olursa olsun, görevini 'milli bir görev' olarak benimseyip, turizm sektörünü iç ve dış pazarlarda hak ettiği yerlere taşımak için, tüm olanakları seferber ederek, daha çok çalışıp, sorunlara daha çok çareler üretmek zorunda.

Değerli dostlarım, ben bu sorumluluk bilinciyle, turizm sektöründe bugüne kadar edindiğim bilgi ve tecrübeyi, gereken tüm özveri ile TYD ‘nin yeni başkanı olarak aktarmaya hazırım.

Turizm sektöründe aile şirketi olarak 32 yılı aşkın bir süredir Kaya markasıyla faaliyet göstermekteyiz. Şahsım olarak 18 yıldır gerek yatırım gerekse de işletme alanında birçok deneyim kazanmış bulunmaktayım.

Son 10 yıldır Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüttüğüm Grubumuz bugün Antalya, İzmir, İstanbul, Bolu, Kartalkaya, Uludağ, Kıbrıs ve İran’da toplam 13 otel ve 15 bin yatak kapasitesi ile hizmet vermekte olup, toplamda 4 bin 500 kişiye istihdam sağlamaktadır. Kaya Holding AŞ bugün uluslararası bir marka olma yolunda hızla ilerlemektedir.''



Bu Haber 27.03.2017 - 15:54:14 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.