Bu sefer güzel haber: Alman operatör Ege kapasitesini ikiye katladı

Bu sefer güzel haber: Alman operatör Ege kapasitesini ikiye katladı
Türkiye’ye Almanya pazarından bu sefer de güzel bir haber geldi. Alman tur operatörü FTI, Türkiye’nin popüler tatil bölgesine dönük kapasitesini geçtiğimiz yıla göre neredeyse ikiye katladığını açıkladı.


TurizmGüncel – Dış Haberler
 
Alman iş ve turizm dergisi fvw’de yer alan habere göre, FTI, İzmir ve Dalaman havalimanı çevresindeki destinasyonlara dönük 2017 yaz  programını genişletme kararı aldı. Tur operatörü, İzmir, Bodrum ve Dalaman programına 21 otel daha eklerken, Labranda Bodrum Princess ve Hilton Bodrum Türkbükü’nün de bu oteller arasında yer aldığı belirtiliyor. 
 
UÇAK KAPASİTESİNİ 2 KATINA ÇIKARACAK
 
FTI, Ege bölgesine dönük uçak kapasitesini de geçtiğimiz yaz sezonuna göre neredeyse ikiye katlayacak. Tur operatörü, Sun Express’in İzmir uçuşlarındaki kapasitesini artırırken, Lufthansa’nın Bodrum; SunExpress, Condor, TUIFly ve Germania’nın ise Dalaman’a dönük uçuşlarındaki kontenjanlarını da artıracak.

Böylece, Almanya, İsviçre ve Avusturya’nın 20 bölgesinden turistler, FTI ile Ege Bölgesi’ne tatile gelebilecek. 

TUI'DEN KÖTÜ HABER GELMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde TUI'den Türkiye'yi üzecek bir haber gelmişti. TUI Almanya CEO'su Sebastian Ebel, Alman turistlerin Yunanistan’a dönük rezervasyonlarının geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 41 arttığını, böylece Yunanistan’ın Türkiye’yi geride bırakarak Almanların en popüler ikinci destinasyonu olduğu kaydetmişti
 
 



Bu Haber 19.01.2017 - 14:28:54 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Dr. Yusuf 20.01.2017 - 10:48

    Bu kadar kötü, karamsar, negatif bir ortamda böyle bir kararı ve açıklamayı bir firmanın patronunun ağzından okumak bile şahsen beni heyecenlandırdı. Bir Bodrum otelcisi olarak bir turist fazla gelmesi için her emeğe, her kuruşa, her karara o kadar çok ihtiyaç duyuyoruz ve öylesine muhatcızki. Bu bizim ekmeğimiz, başka şansımız yok, başka işimiz yok, başka gidecek yerimiz yok.... Haydi Bodrum, haydi Egeliler, bize bir adım atana biz koşarak gidelim, destek olalım. zafer hepimizindir.

  • ahmet aymaz 20.01.2017 - 11:56

    walla yabanci turist gelmez , fakat ege icin tek iyi haber , almanlar Yunan adalarini doldurursa , bizim yerli turist artik adalarda yer bulamaz ve pahali olur, ege kiyilarina , cesme kusadasi bodruma geri doner , tek iyi haber bu , yoksa avrupadan turist beklemeyin bence

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.