Bodrum’da iki beach club’ta silahlı saldırı: 1 ölü, 4 yaralı

Bodrum’da iki beach club’ta silahlı saldırı: 1 ölü, 4 yaralı
Bodrum’da yan yana bulunan iki beach club’ta sabaha karşı düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.



Edinilen bilgiye göre, sabah karşı 03:00 civarında, yan yana hizmet veren Sess Türkbükü ve Çilek Beach Club'ta silahlı saldırı şoku yaşandı.

Olay yerine gelen ve iki silahı bulunduğu belirtilen saldırgan, iki mekanın arasındaki bir noktadan rasgele ateş etmeye başladı. Yüzlerce kişinin eğlendiği mekanda çalışan bir mekan çalışanı hayatını kaybederken, 2 mekan çalışanı ile 2 müşteri de yaralandı.

Birden fazla saldırgan olduğu da iddialar arasında.

İki beach club ve çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alan jandarmanın saldırgan ya da saldırganların yakalanması için çalışma başlattığı öğrenildi.

'SALDIRGANI TANIMIYORUZ'

Bodrum'daki saldırı sonucu Uçankuş Tv'ye konuşan Çilek'in sahibi şarkıcı Berksan, "Saldırı sadece bize yönelik değildi, Sess tarafından da çok yaralanan ve malesef ölen var." ifadelerini kullandı.

Bodrum Çilek Beach Club muhasebecisi Gökhan Balcı ise olayla ilgili şunları söyledi:

"Tesisimize gelen bir kişi, içeri girip Sess Beach Club'ı sormuş. Ardından da biraz uzaklaşıp, sağa sola rastgele ateş etmeye başlamış. Kabusu yaşadık. Saldırganı tanımıyoruz ve niye böyle bir şey yaptığını da bilmiyoruz. Ortalıkta iki beach club arasında husumet olduğu, çalışanlarının birbirine girdiği gibi söylentiler dolaşıyor. Bunlar gerçeği yansıtmıyor. Herkes ekmeğinin peşinde, saldırganın bir an önce yakalanıp, hakettiği cezayı almasını istiyoruz."


Bu Haber 30.07.2017 - 13:35:46 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.