Bodrum yurt dışında tanıtım atağına geçecek

Bodrum yurt dışında tanıtım atağına geçecek
Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) Yönetim Kurulu Olağan Toplantısı, Bodrum Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kocadon’un başkanlığında Blue Dreams Otel’de gerçekleşti. Toplantıda konuşan Kocadon, özellikle yurt dışında tanıtım faailetlerinin artırılacağını belirtti.


Güncel gelişmelerin değerlendirildiği toplantıda kış aylarında katılımı planlanan fuarlar ve tanıtım stratejileri konuşuldu. Yönetim kurulu toplantısında özellikle İngiltere'de yapılması planlanan tanıtım çalışmaları ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

TANITIM FAALİYETLERİ ARTACAK

Bodrum Belediye Başkanı ve Bodrum Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum’un turizm sezonundaki gün sayısının artırılması için tanıtım faaliyetlerinin de aralıksız bir şekilde devam etmesi gerektiğini ifade ederek şunları söyledi:

“Bodrum'un yurt dışında tanıtımı için çalışmalarımızı artıracağız. Fuarların yanı sıra uluslararası yayın organlarında da Bodrum'un tanıtılmasında fayda var. Özellikle yurt dışından gelen misafirlerimizin sayısını artırmak için bu tanıtım faaliyetlerimize ağırlık vermeliyiz. Bodrum sadece deniz kum güneş kenti değil. Bodrum aynı zamanda kültür ve sanatın da en önemli merkezlerinden bir tanesidir. 5000 yıllık tarihi geçmişi olan Bodrum Yarımadası, gerek tarihi yapılarıyla gerek arkeolojik araştırmalarda ortaya çıkan çok değerli tarihi bulgularıyla bu gün, dünya tarihine de ışık tutuyor. Pek çok değerli sanatçının, yazarın yakın tarihimizde yaşadığı ve ilham aldığı Bodrum, tatil kenti olmasının yanı sıra dünya üzerinde görülmeye değer önemli bir tarih ve kültür destinasyonudur. Bununla birlikte Bodrum, Türkiye’nin en önemli tatil, kültür ve eğlence merkezlerinin de başında geliyor. Dolayısıyla Anadolu halkının Bodrum'a göstermiş olduğu ilgiye de çok teşekkür ediyorum. Okulların Kurban Bayramından sonra açılacak olmasının turizmcilere bir nefes aldıracağını umuyorum.”

 


Bu Haber 02.09.2015 - 14:46:09 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.