Bodrum Turistik Otelciler Derneği yeni yönetimini seçti

Bodrum Turistik Otelciler Derneği yeni yönetimini seçti
Bodrum Turistik Otelciler Derneği (BODER) olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.


Isis Otel'de yapılan ve tek listeyle gidilen genel kurulda, Halil Özyurt yeniden derneğin başkanlığına seçilirken, yönetim kurulu üyeleri, Hasan Güven, Orhan kavala, Deniz Taş, Alişir Şahin, Dursun Külcü, İbrahim Özman, Mehmet Aydınoğlu, Ömer Faruk Dengiz, Melih Alemdar, Fatma Cingöz, Sedat Balıkçı, Çağlar Sakaoğlu, Nilsen Özen ve Sinan Durukan'dan oluştu.

Bodrum Holiday Resort & Spa'nın Genel Müdürü Serdar Sarıl'ın da yer aldığı yedek liste iste, Ali Akbaba, Kerem Özyurt, Serkan Gider, Vedat Öncal, Eyüp Özdemir, Bülent Bayrakçı, Hadi Türk, Onursal Özatacan, Eray Yaşşyerli, Bilge Koçhan, Mehmet Tulunay ve Atilla Özsezer'den oluştu.



Genel kurulda bir konuşma yapan Başkan Halil Özyurt, derneğin görevinin üyelerin dertlerine çözüm bularak turizmciler ile idareciler arasında köprü kurmak olduğunu ifade etti. Tanıtım faaliyetlerine de yer verecekleri çalışmalarda hedeflerinin bölgede doluluğu ve kaliteyi yükseltmeyi hedeflediklerini kaydeden Özyurt, turizm personelinin eğitimine yönelik çalışmalara da hız vereceklerini kaydetti. Özyurt, “Uluslararası turizm fuarlarına, kongrelere ve toplantılara katılarak Bodrum'u tanıtmaya devam edeceğiz. Yapacağımız inceleme ve gözlemlerle Bodrum'da işletme kalitesini yükseltmeye dönük çalışmalar yapacağız. Anlık olarak karşılaşılan sorunların çözümüne dair çalışmalarımız ise rutin olarak devam edecek.” dedi.


Bu Haber 27.06.2015 - 20:06:54 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.