Bodrum sezonun ilk Rus misafirlerini karşıladı

Bodrum sezonun ilk Rus misafirlerini karşıladı
OTI Holding’in 1992 yılında kurulan ilk şirketi ODEON Tours Yer Hizmetleri Türkiye, Rusya’daki tur operatörü partneri Coral Travel’ın bugün Bodrum’a inen ilk uçağı ile 140 Rus misafirini karşıladı. Coral Travel, temmuz sonundan itibaren Antalya’ya, ağustos başından itibaren ise Dalaman’a misafirlerini tarifeli seferlerle gönderiyor. Bugün başlayan Bodrum seferlerine ise haftada 3 uçak ve 420 misafir ile devam edilmesi hedefleniyor.


Tatillerini Bodrum’da geçirmek üzere Bodrum’a inen ilk Rus yolcular bugün öğle saatlerinde Bodrum-Milas havalimanında karşılandı. İçinde bulunduğumuz sezon ağırlıklı olarak Ukrayna, Polonya ve Gürcistan’dan gelen turistlere hizmet verdiklerini belirten ODEON Tours Yer Hizmetleri Türkiye Genel Müdürü Vahit Petek, şunları söyledi:

''SEFERLERİN ARTMASI YÖNÜNDE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR''

“Rusya’daki tur operatörü partnerimiz Coral Travel bu yıl temmuz sonundan itibaren THY ile Moskova’dan Antalya’ya misafir göndermeye başladı. Halihazırda Coral Travel misafirleri 3 hava yolu şirketi ile Antalya’ya haftada 625 yolcu gönderiyor. Dalaman’a ise ağustos başından itibaren haftada 40 yolcumuz iniyor. Bugün başlayan Bodrum uçakları ile Coral Travel’dan haftada 420 misafir karşılıyor olacağız. Seferlerin artması yönünde çalışmalarımız devam ediyor.”




Bu Haber 25.08.2016 - 16:36:54 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.