Blue Bosphorus Hotel'in genel müdürlüğüne efsane isim

Blue Bosphorus Hotel'in genel müdürlüğüne efsane isim
Türk turizminin önde gelen yöneticilerinden Hakkı Ülkü, Corendon Grubu'nun bünyesinde bulunan The Blue Bosphorus Hotel'in genel müdürlüğünü üstlendiği açıklandı.


Ankara Otelcilik Okulundan sonra, Münich Turizm Ve Otel İşletmeciliği yüksek okulundan mezun olan Hakkı Ülkü öğrenim hayatı sonrasında turizm sektöründe birçok alanda görev aldı.

Antalya Talya Hotel başta olmak üzere Türkiye'nin farklı bölgelerinde ve yurt dışında sektörün önemli markalarında (Turban, Club Aquarius, Vitur, Marco Polo) yönetici (GM) pozisyonlarında görevler yapan Ülkü, birçok  uluslararası markanın kurulması, işletilmesi, markalaşması süreçlerinde; genel koordinatör, yönetim kurulu başkanı, yönetim kurulu başkan yardımcılığı ve vekilliği olarak görevler aldı. (Magic Life, Wow Hotels, Bentour.)

Hakkı Ülkü deneyimlerini bundan sonra Corendon Hotel'de değerlendirecek.

Profesyonel iş hayatı süresince kişisel gelişime önem veren Ülkü, Almanca ve İngilizce, biliyor. Hakkı Ülkü, Türkiye'de turizmin yaklaşık yarım yüz yıllık tarihini anlatabilecek birkaç isimden biri olarak biliniyor.




Bu Haber 07.07.2015 - 20:28:39 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Mustafa 11.07.2015 - 09:14

    Yiyecek içecek müdürlerinden genel müdür devşirilmeye çalışılan sektör için, deneyimli birinin sektörde devam etmesi sevindirici. Tebrikler Corenon...

  • Hakki 08.07.2015 - 12:49

    Emekli olmus ETO yu Yimpas YOZGAT SPOR a getirmek gibi bir sey. Hayirli olsun. Etonun kariyeri tartisilmaz. Ama YOZGAT ???

  • Muhsin Yontar 08.07.2015 - 12:07

    Hakkı Bey Hayırlı olsun..

  • Kadir ugur 08.07.2015 - 08:55

    Isleyen demir pas tutmaz. Hayirli olsun, güzel bir otelin isi bilen Bir ele gecmesi beni sevindirdi.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.