Bir sendika daha otel yapmak için kolları sıvadı

Bir sendika daha otel yapmak için kolları sıvadı
Sık sık otel yatırımları ile gündeme gelen sendikalara bir yenisi daha eklendi. Türkiye Çimse-iş Sendikası'nın Alanya Okurcalar'a yapacağı 130 odalı tesisin temeli atıldı.


Yeni Alanya'dan Mustafa Adıyaman'ın haberine göre, Türkiye Çimse-iş Sendikası'nın Okurcalar Mahallesi'ndeki eğitim ve dinlenme tesislerinin bulunduğu alana yaptıracağı 130 odalı Çimse-İş Alanya Otel'in temeli atıldı. Gerçekleşen temel atma törenine Okurcalar Mahallesi Muhtarı Mehmet Uygun, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Tunahan Kasapoğlu, Alanya Belediyesi Meclis Üyesi Abdullah Öztürk, MHP Alanya İlçe Başkanı Hilmi Er, MHP Antalya Milletvekili Adayı Cafer Uyar, Türkiye Çimse-İş Genel Başkanı Zekeriya Nazlım ile çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan Nazlım, 12 ay açık olacak otelde sendika üyelerine beş yıldızlı tatil yapma imkanı sunacaklarını belirterek, "Bizi Ortadoğu cehennemine çekmek istiyorlar. Ama biz bu oyuna gelmeyeceğiz. Biz et ve tırnak gibiyiz"  diye konuştu.

ÇİMSE-İŞ NEDİR?

Çimse-İş Sendikası, Çimento Sanayi T.A.Ş. Genel Müdürlüğü'ne ve özel sektöre bağlı çimento fabrikalarında çalışan işçilerin bir araya gelerek kurdukları mahalli sendikalar ve Yapı-İş Federasyonu'na bağlı sendikaların birleşmesinden doğdu.


Bu Haber 07.10.2015 - 10:34:59 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.