Bir ayda 33 otel, icradan satılığa çıktı

Bir ayda 33 otel, icradan satılığa çıktı
Banka kredi borcu yüzünden son bir ayda 64 fabrika ve 33 otelin icradan satılığa çıktığı belirtildi. Satılığa çıkan gayrimenkullerden biri de Marmaris'teki çiftlik adası. Ada Belediye tarafından 15 Ağustos'ta ihale yoluyla satılacak.

 
Zaman Gazetesi'nin haberine göre banka kredisini ödeyemeyen girişimciler bir bir icralık oluyor. Son bir ayda 64 fabrika, 33 otel, 2 bin 410 arsa ve arazi icradan satılığa çıktı. 600 bin üyesi bulunan icralık.com'un üst yöneticisi Can Emrah Özoral, fabrikaların tamamının banka kredileri ve teminat iptalleri yüzünden iflas ettiğini açıkladı.
 
Türkiye'de artan borçluluk her gün icralık menkul ve gayrimenkul sayısını artırıyor. İcraya düşen ilginç ilanlar ise dikkat çekiyor. Bunlardan birisi de Marmaris'teki çiftlik adası. İki adet, teknelerin yanaşabileceği iskelesi bulunan adada bir ana bina, iki misafirhane, bir jeneratör binası, bir de bekçi binası bulunuyor. Hâlihazırda bekçisi de bulunan adada 2 bin ağaç sayılmış ve bunların tanesine 95 lira fiyat biçilmiş durumda. 27 bin metrekare olan adanın belirlenen fiyatı ise 17,6 milyon lira. Adanın ilk icra ihalesi 15 Ağustos'ta Marmaris Belediyesi'nde gerçekleştirilecek. 


Bu Haber 25.07.2014 - 09:45:10 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.