Berlin'in turizm elçileri 2014 yılı turizm planlarını anlattı.

Berlin'in turizm elçileri 2014 yılı turizm planlarını anlattı.
Berlin Turizm Ofisi ve TÜRSAB'ın katkılarıyla düzenlenen workshop'ta Berlin'in turizm elçileri 2014 yılı turizm planlarını anlattı.

Berlin'in turizm elçileri 2014 yılı turizm planlarını anlattı.
 
Berlin Turizm Ofisi ve TÜRSAB'ın katkılarıyla düzenlenen workshop'ta konuşan Berlin Tourismus & Kongress GmbH Genel Müdürü Burkhard Kieker, 2014 yılında 27 milyon ziyaretçiyi hedeflediklerini belirtti. Kieker Berlin'i ziyaret eden turist sayısını gelecek yıl artırmayı planlıyoruz. Berlinliler'in İstanbul hakkında çok şey bildiklerini biliyorum ama İstanbullular'ın Berlin hakkında çok şey bildiklerini zannetmiyorum'' dedi.
 
Etkinlikte konuşan Almanya'nın İstanbul Başkonsolosu Jutta Wolke de, ''Önümüzdeki yıl Berlin ve İstanbul arasındaki kardeşliğin 25. yılını kutlayacağız. Bu iki şehir arasında, iş, kültür, sanat, bilim ve siyasi alanda her türlü işbirliği mevcuttur. Bu tarz etkinliklerle Berlin'in dinamik özelliklerini tanıtıyor olmak, güzel bir fırsat. 1989 yılından bu yana Berlin ile İstanbul arasında kardeş şehir projesi yürütülüyor'' dedi.

TÜRSAB Kurumsal İlişkiler Müdürü Ela Atakan ise yaptığı açılış konuşmasında "Almanya ile dost ve kardeşiz. İki ülke arasındaki ilişkide sürdürülebilirlik önemli. TÜRSAB ve Türkiye olarak Almanya ile işbirliğine her zaman hazırız. Son olarak Ağustos ayında Berlin Turizm ofisi ve TÜRSAB olarak 15 kişilik bir ekiple Berlin'e bir inceleme gezisine gittik. Bu süreçte Türk Hava Yolları'nı da unutmayacağım. Her zaman bizi desteklediler. Bunun devamı olarak önümüzdeki hafta İzmir'de düzenlenecek olan Travel Turkey'e, bugün burada olan tüm yetkilileri  davet ediyorum." dedi.
 


Bu Haber 28.11.2013 - 10:32:01 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.