Bentour, acente komisyon modelini gelecek yıl da sürdürecek

Bentour, acente komisyon modelini gelecek yıl da sürdürecek
Bentour Reisen tarafından yapılan açıklamda, başarılı bir şekilde uygulanan acente komisyon modelinin 2017-2018'de de devam ettirileceği belirtildi.



Satış acentelerinin aldıkları hak edişlerin ciroya bağlı olarak ödenen komisyonlarla yüzde 14.5'e kadar çıktığı belirtilen Bentour açıklamasında, söz konusu modelin, şirketin portföyünde bulunan 4 bin 500'ün üzerindeki otel için geçerli olduğu ifade edildi.
 
Konu ile ilgili değerlendirme yapan Bentour Reisen Pazarlama Müdürü Christian Hauk, ''Rezervasyonların yüzde 95'ini gerçekleştiren seyahat acenta partnerleri üzerinden yapılan pazarlama stratejimiz oldukça başarılı. Bu nedenle partnerlerimize avantajlı şartlar ve komisyonlar sunmaya devam ediyoruz. Çift hanelerde ödenen oranların dışında, komisyonların acentelere rezervasyonu yaptıkları paket turların başlangıç tarihinden önce ödenmesi sunduğumuz ayrı bir avantaj.'' dedi.

 Bentour'un uyguladığı seyahat acente komisyon modeli, tur operatörün programını kapsayan tüm ülkelerde bulunan 4 bin 500'den fazla otelden oluşan protfoyün satışılarında geçerli. Seyahat acenteleri bu avantajlı şartlardan genellikle daha düşük komisyon ödenen online paket tur rezervasyonlarında da faydalandırılacak.


Bu Haber 14.09.2017 - 16:50:37 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.