Bavul.com faaliyetlerini neden durdurduğunu açıkladı

Bavul.com faaliyetlerini neden durdurduğunu açıkladı
İspanyol GED Capital yatırım fonunun kontrolündeki Doğu Avrupa'nın en büyük seyahat acentesi Paravion, ani bir kararla Bavul.com'un faaliyetlerini durdurmuştu. Bavul.com tarafından konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada, alınan kararda rekabet dolayısıyla düşen karlılığın ve eurodaki hızlı değişimin etkili olduğu belirtildi.



Önümüzdeki döneme için tüm seyahatlerin güvence alındığını belirten Bavul.com, seyahatler tamamlanana kadar müşteri hizmetlerinin servis vermeye devam edeceğini açıkladı.

Online uçak bileti, otel rezervasyonu, yurt dışı turları ve gemi turları hizmeti veren bavul.com, faaliyetlerini sonlandırmasına ilişkin olarak şunları söyledi:

''AŞIRI REKABET, DÜŞEN KARLILIK, EURODAKİ DEĞİŞİM...''

“Bu kararımızda pazarda oluşan aşırı rekabetçi fiyat politikalarının karlılığı oldukça azaltması, tedarikçilerimizin çoğuna yaptığımız ödemelerin euro cinsinden olması ve kurdaki hızlı değişiklikler etkili olmuştur.”

''TÜM SEYAHATLER GÜVENCE ALTINDA''

Açıklamada, önümüzdeki döneme ilişkin bavul.com’dan alınan hizmetlerin olumsuz etkilenmesinin söz konusu olmadığı ifade edilerek, “Özellikle belirtmek isteriz ki; bugüne kadar bizden uçak bileti, otel konaklaması ve tur paketi almış olan tüm yolcularımızın seyahatleri güvence altındadır. Tüm seyahatler gerçekleşene kadar müşteri hizmetlerimiz servis vermeye devam edecektir” denildi.


Bu Haber 08.08.2017 - 15:51:51 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.