Başaran Ulusoy: TÜRSAB üç tur operatörünün çiftliği değil

Başaran Ulusoy: TÜRSAB üç tur operatörünün çiftliği değil
TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, İstanbul Lütfi Kırdar'da düzenlediği yemekli toplantıda TÜRSAB komite üyeleriyle bir araya geldi. Toplantıda birlik ve beraberlik vurgusu yapan Ulusoy, "TÜRSAB üç tur operatörünün çiftliği değil" dedi.

Başaran Ulusoy: TÜRSAB üç tur operatörünün çiftliği değil
Başaran Ulusoy: TÜRSAB üç tur operatörünün çiftliği değil
Başaran Ulusoy: TÜRSAB üç tur operatörünün çiftliği değil
Başaran Ulusoy: TÜRSAB üç tur operatörünün çiftliği değil

TurizmGüncel

1 Kasım'dan itibaren bütün ihtisas komitelerinin başına bir kişinin getirileceğini belirten başaran Ulusoy. "Bu arkadaşım, komitelerin yol haritasını çıkaracak. Ben de sizlerle birlikte öğreneceğim ama öğrenirken başkalarının yaptığı gibi merdivenlere zarar vermeyeceğim." dedi.

TÜRSAB BİRKAÇ TUR OPERATÖRÜNÜN ÇİFTLİĞİ DEĞİL

"TÜRSAB'a talip olanların çoğalması beni çok memnun etti." diyen Ulusoy, "Bütün arkadaşlarıma 16 yılın hesabını veririm. Burası üç ört tur operatörlüğünün çiftliği değil. Ben hangi arkadaşımı ayırdım, hangisini kucaklamadım? Benim kollarım tüm arkadaşlarıma açık, bu böyle biline." şeklinde konuştu.

Ulusoy, konuşmasının devamında şu noktaların altını çizdi:

HAYATIMIN ÜÇTE BİRİNİ TÜRSAB'A VERDİM

Yapılan eleştiriler bana dokunmaz ama bu tarz eleştireler camiaya karşı ayıptır, günahtır. Ben hayatımın üçte birini TÜRSAB'a verdim. Ben öldüğümde helvamı yapacaklarmış. Ama bilmezler ki, benim ölüm dirimden daha fazladır.

KARARLAR ALINDIKTAN SONRA KAMUOYU İLE PAYLAŞILIR

Bize diyorlar ki, turizmde kritik gelişmeler yaşanıyor ancak siz yoksunuz? Nereden biliyorsunuz? Biz her yerdeyiz ama sizin gibi sürekli fotoğraflar çektirip sağda solda yayınlamıyoruz. Bizde bazı şeyler belirli kararlar alındıktan sonra kamuoyuyla paylaşılır. Birileriyle bir araya gelip resim çektirmek iş değil. Önemli olan iş yapmak...

BAĞLIKAYA BENİ İKNA ETMEK İÇİN EVİMDE DAVET VERDİ

Efes kongre merkezi kimseye peşkeş çekilmemiştir. Biz hak etmediğimiz eleştirilere maruz kalıyoruz. Ben köyüme dönüyorum dedim. Ancak daha sonra 'muhtarlar beni köyüme göndermedi' dedim. Beni ikna etmek için şimdiki başkan adayı Firuz Bağlıkaya, kendi evinde davet verdi. Bana, 'başkan geminin başını bırakma sakın' dedi. Biz birlikte başardık, birlikte yaptık tüm işleri... Ben Türkiye'nin en zengin adamıyım. Çünkü sizin kalbinizdeyim, gönlünüzdeyim. Hepinize çok teşekkür ediyorum, benim ve TÜRSAB'ın itibarını sizler yükselttiniz.

ISMARLAMA BAŞKAN OLMAZ, HERKES SIRASINI BEKLEYECEK

Ben gitmesini bilirim ve bir kere giderim. İki kere gitmem. Başkanın helvasını yiyeceğiz diyenlere sesleniyorum. Bize güzel günler lazım. Güzel günleri paylaşalım, ayrışmanın yaşandığı bu günlerde güzel günleri yaşayalım. Şehitlerimiz ölüyor, içimiz kan ağlarken birbirimizi yemeğe ne gerek var?  Kusura bakmayın ama ısmarlara başkan olmaz. herkes kendi sırasını bekleyecek. Kavganın gürültünün olduğu bölgemizde birbirimizin helvasını yemeğe hakkımız yok. Bu bize yakışmaz.

TÜRSAB'a yara aldıran, yanlış bilgilere kimse itibar etmesin. Bunlar yanlıştır. Eğer doğruları öğrenmek istiyorlarsa, ben onlara anlatırım. Benim kapım herkese açıktır. Ben onlara anlatırım, anlatırım, anlatırım. Ne çektim be? Ama sizin için çekmeye razıyım ben.

32 BAKAN, 5 CUMHURBAŞKANI İLE ÇALIŞTIM

Sizler bana 32 bakanla çalışmayı öğrettiniz, 5 cumhurbaşkanıyla çalışmayı öğrettiniz. Ben zengin olmayayım da kim olsun. Devlet, sen tecrübelisin devam et diyor. İstikrar diyor. İstikrar her yerde iyidir.

BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN!

1 Kasım'dan itibaren bütün ihtisas komitelerinin başına bir arkadaşımızı getireceğiz. Bu arkadaşım, komitelerin yol haritasını çıkaracak. Ben de sizlerle birlikte öğreneceğim ama öğrenirken başkalarının yaptığı gibi merdivenlere zarar vermeyeceğim. Başaran Ulusoy'un kapısı her zaman açık kalmıştır. Her zaman da böyle olacaktır. İstiyorsanız size dürbün vereyim. Siz de bizi izlemeye devam edin.


Bu Haber 27.08.2015 - 17:11:20 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • CEM LALE 02.09.2015 - 08:56

    ARTIK BIRAKIN YETER......

  • Kerem 28.08.2015 - 12:45

    Kaç dönemdir "son kez aday oluyorum" diyor ama bir türlü bırakamıyor. Bu nasıl bir hırstır...

  • Şevket YEMENİLİ 28.08.2015 - 10:08

    Sn Başkan artık lütfen bırakın bu görevi , uçaktan korkmayan , dil bilen ve vizyonu olan insanlarla çalışan kişiler gelsin siz artık dinlenin lütfen .Bu noktaya gelirken TURSAB çok yoruldunuz artık mecaliniz yeniliklerle örtüşmüyor.Herşey için teşekkürler ama artık koltuk sevdanız lütfen bitsin.Biz güzel anılar yazacağınız günleri yaşamak istiyoruz.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.