Başaran Ulusoy, Başbakan'dan iki ricada bulundu

Başaran Ulusoy, Başbakan'dan iki ricada bulundu
Efes Kongre Merkezi'nin açılışında konuşan KOMER Başkanı Başaran Ulusoy, Başbakan Erdoğan'dan iki ricada bulundu

Başaran Ulusoy, Başbakan'dan iki ricada bulundu
Başaran Ulusoy, Başbakan'dan iki ricada bulundu
Başaran Ulusoy, Başbakan'dan iki ricada bulundu
Başaran Ulusoy, Başbakan'dan iki ricada bulundu
 
Eda Özsoy - TurizmGüncel - Kuşadası
 
Efes Kongre Merkezi'nin açılışında konuşan KOMER Başkanı Başaran Ulusoy, şunları söyledi;
 
"Sayın Başbakanım sizden özür diliyorum, çünkü bu merkezi planladığımız tarihte açamadık. Kongre merkezinin yapımında bize destek veren herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Şu anda Avrupa'nın en büyük kongre merkezlerinden birisiydeyiz. 2012 yılında 35 milyona ulaştık, 50 havalimanına çıktık. Artık Türkiye karar verenler listesinde olan bir Türkiye. 2000 yılında 556 bin kişi içeride ve dışarıda gezmiş 2012'de 13 milyon kişiyi içeride ve dışarıda gezdirmişiz. Bize vize kolaylığı gösteren ülkelere misafir gönderiyoruz. Gün gelecek biz onlara vize kolaylığı göstereceğiz. 
 
Sayın Başbakanım, Türkiye'de kaos ortamı oluşturmak isteyenlere karşı herkesin birlik içinde olması gerekmektedir. Sizden iki ricam olacak. İzmir Selçuklu raylı sisteminin bir an önce hayata girmesini rica ediyoruz. Ayrıca devlet eliyle düzenlenecek uluslararası toplantılara Efes Kongre Merkezi'nin ev sahipliği yapmasını istiyoruz"
 


Bu Haber 30.10.2013 - 20:47:35 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Zafer Cengiz 31.10.2013 - 12:10

    Turizmin Tarihsel ve Güncel bir yorumu: Yıl 1976 ve Bakanlığın FPG Fiziksel Planlama Gurubunun favori projesi Kuşadası Körfezi çevre düzeni planı ve Kentin İmar Planına turizmin entegre edilmesi çalışmaları içinde, en önemli karar arazisi de tespit edilen bir Kongre Sarayı yapılması vardı Şimdi 35 Yıl sonra bu olay nihayet gerçekleşiyor ama, yol yapımı ve müşteri sağlanması için BaşBakana rica ve minnette bulunuyoruz? Akla gelenler: (1) Bu konu niye 35 yıldır süründü? (2) İmar ve Turizm Bakanlarını atlayarak devreden çıkarmak nedenir? (3) Devletin kadük olan Turizm Politikası için neden kimse yıllardır Ricalarda bulunmuyor? İşte canlı ve kanlı bir zihniyet örnek olayı ile Turizmin Tarihsel anlatımı budur. Özet: Neye Niyet? Neye Kısmet

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.