Bakanlık şimdi de Kastamonu-Çankırı turizm çalıştayı yapacak

Bakanlık şimdi de Kastamonu-Çankırı turizm çalıştayı yapacak
Geçtiğimiz nisan ayında 'Şanlıurfa ve Mardin' turizm çalıştayı yapan Kültürve Turizm Bakanlığı, bu sefer de Çankırı ve Kastamonu için benzer bir çalıştay düzenleyecek.


Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kastamonu ve Çankırı illerinin turizm potnsiyelini masaya yatımak amacıyla bir tuizm çalıştayı düzenleyecek. Bakanlık Müsteşarı Ömer Arısoy'un başkanlığında düzenlenecek olan çalıştaya, turizmciler, akademisyenler ve uzmanlar katılacak. Çalıştayda, dünya turizminin yeni eğilimleri ve 2023 turizm stratejisi doğrultusunda, turizmin dört mevsime yayılması, turizm ürünlerinde çeşitlendirilmeye gidilmesi, bölgesel ve yerel olarak turizm marka ve imajı oluşturulması konuları masaya yatırılacak.

Çalıştay kapsamında, bölge genelindeki turizm paydaşlarının üst düzey temsilcileriyle birlikte, Çankırı ve Kastamonu’nun sahip olduğu doğal, kültürel ve tarihi özelliklerinin turizm potansiyeli içinde ele alınması ve ilerleyen süreçlerde bölge genelinde turizm ürünlerinin çeşitlendirilmesine yönelik çalışmaların planlaması yapılacak.





Bu Haber 08.05.2018 - 14:11:43 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.